Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












سقوط مس پیرو تجدید تنش‌های ابراقتصادها و اقدامات پکن

سقوط مس پیرو تجدید تنش‌های ابراقتصادها و اقدامات پکن

به گزارش متال آنلاین، پیرو برخی اقدامات پکن در خصوص هنگ‌ کنگ، تنش‌های بین چین و امریکا بالا گرفته و باعث سقوط مس شده است.

به گزارش متال آنلاین، داده‌های هفتگی بورس شانگهای نشان داده‌اند که موجودی مس انبارهای این بورس با سرعتی زیاد به پایین‌ترین سطح خود در طی هشت ماه گذشته رسیده‌اند. در هفته منتهی به 22 ماه مه (روز گذشته) موجودی مس انبارهای شانگهای به 175,825 تن رسیده که نسبت به هفته قبل 15.8% کاهش یافته که بر اساس داده‌ها بزرگترین افت از تاریخ 27 سپتامبر بوده است.

برای اولین بار، بزرگترین مصرف‌کننده فلزات در جهان یعنی چین، هدف رشد سالانه(هدف تولید ناخالص داخلی) خود را تعیین نکرده است، چراکه ویروس کرونا اقتصاد این کشور را تحت تاثیر خود درآورده و شرایط نامعلومی را ایجاد کرده است.

به دنبال این اتفاق و همچنین تجدید تنش‌ها بین امریکا و چین قیمت مس در روز جمعه 22 ماه مه، سقوط کرد.

به گزارش متال آنلاین، شاخص مس سه ماهه در LME معادل 1.3% افت داشته و قیمت هر تن مس را به 5,318 دلار رسانده است. این درحالی است که در معاملات بورس شانگهای هر تن مس با 1.5% افت شاخص به قیمت 43,520 یوان (6.112.19 دلار) معامله شده است.

همچنین در روز جمعه، به دنبال بازگشت ناآرامی های سیاسی در هنگ‌کنگ سهام‌های جهانی سقوط کردند. زیرا چین قصد دارد تا مقررات جدیدی را در هنگ‌کنگ اعمال کند تا جای پای خود را در این شهر محکم‌تر کند. این تصمیم باعث شد تا رئیس جمهور امریکا دونالد ترامپ هشدار دهد که در برابر تلاش‌های پکن برای به دست آوردن کنترل بیشتر بر مستعمره سابق انگلیس واکنش «بسیار شدیدی» نشان خواهد داد.

افزایش تنش‌های بین این دو ملت باعث شده تا امیدهایی که نسبت به شرایط اقتصادی بحرانی کنونی ایجاد شده بود کمرنگ شود و شرایط نامعلومی به وجود آید.

خاطر نشان می‌کنیم که هنگ کنگ با وجود اینکه بخشی از قلمرو کشور چین است اما دارای واحد پول جدا، حکومت جدا و پاسپورت جدا است. حکومت هنگ کنگ به مدت چند سال تحت کنترل بریتانیا بود تا اینکه این کشور تصمیم گرفت حکومت هنگ کنگ را به چین بازگرداند. هم اکنون، همانطور که در بالا هم به آن اشاره کردیم پکن در حال وضع قوانین جدیدی برای این بخش است و اعلام کرده که این قوانین جزو مسائل داخلی چین هستند و هیچکس اجازه دخالت در آن را ندارد.

وزیر خارجه امریکا اعلام کرده است که اقدامات چین در پکن خودمختاری عالی هنگ کنگ را نقض می‌کند و واشنگتن در حال بررسی این مساله است.

امریکا در سال 2019 پیمان حقوق بشر و دموکراسی را برای هنگ کنگ به تصویب رساند به همین علت گفته می‌شود که امریکا به دنبال بهانه برای یافتن نقض حقوق بشر از سوی چین است تا بتواند چین را مورد مواخذه و تحریم قرار دهد.

تنظیم کننده:پ.ز

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید