Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












تاخیر در ارائه بسته محرک 1.9 تریلیون دلاری امریکا و سقوط مس

تاخیر در ارائه بسته محرک 1.9 تریلیون دلاری امریکا و سقوط مس

به گزارش متال آنلاین، قیمت مس، به سه دلیل عمده دچار سقوط شده است، که در ادامه خبر به شرح و بررسی آنها می‌پردازیم.

به گزارش متال آنلاین، امروز سه‌شنبه 7 بهمن ماه برابر با 26 ژانویه، به دلیل بلاتکلیفی بسته محرک امدادی 1.9 تریلیون دلاری ایالات‌متحده، که انتظار می‌رفت تقاضا برای فلزات را افزایش دهد، قیمت مس LME، که به عنوان قیمت جهانی مس در نظر گرفته می‌شود، کاهش پیدا کرد.

براساس آخرین گزارش‌های رسمی، مس سه ماهه در بورس فلزات لندن معادل 0.3 درصد افت شاخص داشته است و قیمت هر تن مس به 7,946.50 دلار به ازای هر تن رسیده است.

رئیس جمهور ایالات متحده، جو بایدن، در تلاش است تا یک پیشنهاد و طرح امدادی کارآمد و بزرگ ارائه دهد، اما چاک شومر، رهبر اکثریت دموکرات سنا، هشدار داد که دستیابی به یک طرح جامع ممکن است 4 الی 6 هفته به طول انجامد. به همین علت بود که در خصوص ارائه بسته محرک امدادی ناامیدی ایجاد شد و قیمت‌ها سقوط کردند.

آنا استابلوم، دلال کالا در مارکس اسپکترون در یادداشتی گفته است:

"با سرمایه‌گذارانی که در انتظار کاتالیزورهای بیشتر برای خارج کردن قیمت مس از محدوده اخیر خود هستند، مس یک پهلو معامله شده است."

به عبارت ساده‌تر، این جمله بدین معناست که، سرمایه‌گذاران در انتظار محرکی هستند تا قیمت‌ها را به تعادل برساند و از سطوح بالای کنونی پایین بکشد.

آنا استابلوم همچنین در ادامه اظهارات خود افزود:

"ثابت ماندن دلار و افزایش نگرانی‌ها در خصوص تاخیر در توزیع واکسن کووید-19 نیز باعث کاهش قیمت‌ها شدند".

یکی از مهم‌ترین خبرهای منتشر شده در یک روز اخیر، خبر "کاهش مبتلایان جدید به کووید-19 در چین" است.

در روز شنبه انتشار خبر مربوط به بالا رفتن آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور در حال ایجاد تشویش و ناآرامی در بازار فلزات بود. چراکه شیوع دوباره ویروس کرونا در این کشور مساوی است با افت تقاضا برای فلزات (به ویژه مس)، افت تقاضا برای فلزات نیز مساوی است با افت قیمت‌ها (به ویژه افت قیمت مس).

چین بزرگ‌ترین مصرف کننده فلزات در جهان است و بیش از نیمی از مصرف مس جهانی را نیز به خود اختصاص داده است. تقاضا نیز یکی از فاکتورهای اصلی در قیمت‌گذاری فلزات و همچنین مس است. بنابراین شیوع دوباره و بالا رفتن آمار مبتلایان در چین می‌توانست رکود دیگری را در سطح جهانی رقم بزند.

خاطر نشان می‌کنیم، قیمت نقدی آلومینیوم LME، که به عنوان قیمت جهانی آلومینیوم در نظر گرفته می‌شود، به بالاترین سطح خود از دسامبر 2019 رسیده است، که این امر نشان دهنده محدودیت در موجودی این کاالا می‌باشد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید