Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












صادرات کنسانتره مس از ایران به اروپا

صادرات کنسانتره مس از ایران به اروپا

قبل از برجام محدودیت های بازار صادراتی داشتیم و فروش به اروپا تقریبا خیلی سخت بود, مس ایران را هم اصلا در اروپا نمی خریدند.

باید بپذیریم که چین به عنوان یکی از اصلی ترین تولید کننده و مصرف کننده است اما خوشبختانه حضور اروپا در رقابت موجب شده,  هم درآمد بیشتر شود، هم ریسک تجارت کاهش پیدا کرده است.
  در همین حال,  منافع کشور افزایش یافته است. قطعا ایران به دنبال بازارهای صادراتی جدید باید برود زیرا چند سال است که محدود شده بود. خوشبختانه همین چند ماه گذشته نشان می دهد که بازارهایی را که از دست داده بودیم مجدد در حال بازگشت است.
  در مورد صادرات باید بپذیریم که جابه جایی وجه به طور کامل عملیاتی نشده است. بانک های اروپایی هنوز مانند شرایط قبل از تحریم با ایران فعالیت نمی‌کنند ولی خوشبختانه خیلی از مشکلات برطرف شده است. یکی از سخت‌ترین جاهایی که مشکل داشتیم مس بود و خوشبختانه آن هم شرکت‌های معتبر اروپایی, خریدهای خود را به طور مستقیم انجام می دهند.


  گام های خوبی در زمینه کنسانتره برداشته‌ایم و خوشبختانه 2 کارخانه بزرگ در سال 93 راه اندازی شد و امیدواریم که سایر کارخانه ها نیز به بهره برداری برسد. از همین رو, صادرات مواد خام کم خواهد شد و تمامی آنها در داخل ایران فرآوری می شود و ارزش افزوده برای کشور ایجاد خواهد کرد.
  با توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی,  این سازمان باید در حوزه اکتشاف و فناوری و در نهایت در حوزه صنایع معدنی فعال باشد. ما فکر می کنیم یکی از وظایفی که دولت دارد و در برنامه ششم توسعه باید دولت و مجلس به آن توجه کنند, اقتصاد مقاومتی است.
  به همین منظور, جلوگیری از خام فروشی و استفاده از ظرفیت های درون گرای کشور برای اینکه بتواند در حوزه معدن در صحنه بین المللی حضور داشته باشد و در راستای رشد کشور قدم بردارد, ضرورت دارد و خوشبختانه در این حوزه ظرفیت های بسیار خوبی در کشور داریم. متاسفانه در بیشتر نقاط کشور کار اکتشافی صورت نگرفته است. طبق آمار، 100 هزار کیلومترمربع طی80 سال گذشته کار معدنی انجام داده ایم و همین ظرفیت با توجه به فناوری های جدید به نظر می رسد که جای رشد دارد.
  این افزایش ظرفیت به وسیله فناوری های جدید در حوزه معدن می تواند بسیار موثر باشد. یکی از ظلم های تحریم بر ایران این بود که کشورمان از فناوری های جدید به ویژه در حوزه معدن عقب افتاد. در همین حال, اکنون یکی از نتایج برجام این است که شرکت های معتبر بین المللی در حوزه اکتشاف و استخراج به کشور آمده اند و می توانیم ظرفیت های بالقوه را هرچه بیشتر به بالفعل تبدیل کنیم.
رییس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: شرکت‌های معتبر خارجی رفته رفته در حال بازگشت به ایران هستند و در این بین, ارزیابی و مذاکره خود را مجدد آغاز کرده اند, ولی اساسا در حوزه معدن و صنایع معدنی, خبرهای خوشی داریم. به هر صورت, تعدادی یادداشت تفاهم با کره, هند, آلمان, فرانسه, ایتالیا و...,  به امضا رسیده است. البته اجرای این یادداشت تفاهم ها زمان می‎برد تا به قرارداد برسد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید