Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












لغو ممنوعیت صادرات کنسانتره مس، کبالت و قلع از کنگو

لغو ممنوعیت صادرات کنسانتره مس، کبالت و قلع از کنگو

گزارش متال آنلاین از تصمیم جمهوری دموکراتیک کنگو در خصوص صادرات کنسانتره مس، هیدروکسید کبالت و کربنات، و همچنین کنسانتره‌های مس، قلع، تنگستن و تانتالوم.

به گزارش متال آنلاین، جمهوری دموکراتیک کنگو بعد از دیدار با بزرگترین کمپانی‌های معدنی کشور در کینشاسا در روز شنبه اعلام کرد که، ممنوعیت صادرات هیدروکسید کبالت و کربنات، و همچنین کنسانتره‌های قلع، تنگستن و تانتالوم را لغو می‌کند.

وزارت معدن این کشور همچنین اعلام کرد که ممنوعیت صادرات کنسانتره مس نیز لغو شده و مدت زمان آن بستگی به پیشنهاداتی دارد که کمپانی‌های معدنی از هم اکنون تا یه هفته دیگر فرصت دارند ارائه دهند.

کنگو علاوه بر اینکه در تولید کبالت جزو کشورهای پیشرو در جهان است، بزرگترین تولیدکننده مس آفریقا نیز می‌باشد. این کشور در سال 2013 صادرات کنسانتره مس و کبالت را ممنوع اعلام کرد تا کمپانی‌های معدنی برای پردازش و پالایش سنگ معدنی در کشور تشویق شوند. اما ظرفیت ذوب ناکافی باعث شده تا در طی این سال‌ها مکررا از این ممنوعیت چشم‌پوشی شود.

این تصمیم (لغو شدن ممنوعیت‌ها)، به کمپانی‌های معدنی قلع، مس و کبالت، و همچنین کارخانه‌های ذوب و پالایشگاه‌ها در زامبیا کمک شایانی خواهد کرد.

در ماه ژانویه، کمپانی معدنی دولتی چینی CNMC، کارخانه ذوب مس لیولابا (به اختصار LCS)، اولین کارخانه بزرگ ذوب کنگو را راه‌اندازی کرد. این کارخانه ظرفیت پردازش 400 هزار تن کنسانتره مس و تولید حدود 120 هزار تن بلیستر مس در سال را دارد. اما نکته‌ قابل توجه اینجاست که حتی با بکارگیری ظرفیت کامل، LCS نمی‌تواند تمام تولید مس کنگو را پردازش کند.

بانک مرکزی کنگو اعلام کرده است که تنها در نیمه اول سال، این کشور 765.000 تن کنسانتره مس تولید کرده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 13.4% افزایش داشته است. بنابراین با این حجم از افزایش تولید، و نبود ظرفیت کافی برای ذوب و پالایش، لغو ممنوعیت صادرات تصمیم درستی است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید