Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












مرگ تدریجی یک صنعت

مرگ تدریجی یک صنعت

وضعیت بد یک صنعت

شیخ‌حسینی(مدیرعامل شرکت بازیافت باتری) گفت: کمبود مواد اولیه در صنعت سرب به شدت بیداد می‌کند و واردات باتری فرسوده نیز نمی‌تواند با توجه به شرایط تورمی کشور و رکود بازار، رونق تولید را به همراه داشته باشد. در سال 1371 در زمینه تولید شمش سرب کارگاهی و خالص با استفاده از بازیافت باتری فرسوده، فعالیت خود را آغاز کردیم. ضمن اینکه در این کارخانه نزدیک به 30 نفر در حال کار هستند. درجه خلوص شمش‌های سرب کارگاهی تولید شده دارای پایین‌تر از 98.36 درصد و شمش‌های خالص، 99.99 درصد است.

وی افزود: شمش‌های 99.99 درصد سربی که در این کارخانه تولید می‌شوند، قابلیت صادرات دارند؛ چراکه از خلوص بالایی برخوردار هستند اما در این خصوص، از سوی دولت حمایتی صورت نگرفته است و چالش‌های گوناگونی در زمینه صادرات وجود دارد. روند قیمتی که در حال حاضر بر بازار فلزات حاکم بوده، نزولی است و قیمت فلزات در بازار داخلی کاملا به نوسان نرخ دلار و قیمت‌های جهانی بستگی دارد. از سه ماه گذشته تاکنون تغییرات چشمگیری در قیمت فلزات به وجود نیامده و می‌توان گفت قیمت‌ آن‌ها در بازار داخلی تا حدودی تعدیل شده زیرا نرخ دلار نیز توسط دولت، کنترل شده است و خبری از افزایش‌ ناگهانی ارز نیست. برآورد می‌شود به احتمال زیاد، تا پایان سال 1400، قیمت جهانی سرب نیز روند افزایشی را طی نکند.
مدیرعامل شرکت بازیافت باتری شیخ‌حسینی در خصوص اعلام نحوه محاسبه قیمت شمش سرب و روی در بورس کالا و تاثیر آن روی این صنعت، بیان کرد: این اتفاق، به ضرر تولیدکننده و بیش از هر چیزی به ضرر مصرف‌کننده خواهد بود؛ قیمت پایه شمش روی و سرب بر اساس میانگین هفتگی بورس فلزات لندن ضرب در میانگین هفتگی دلار حواله سامانه سنا ضرب در ۱.۱ محاسبه و اعمال خواهد شد و این به معنای افزایش 10 درصدی قیمت تمام شده شمش سربی که تولید می‌کنیم، است و مصرف‌کننده در هر گروه تولیدی‌ای که باید از شمش سرب استفاده کند، باید 10 درصد گران‌تر، مواد اولیه خود را تامین کند و ما نیز به عنوان تولیدکننده باید به همین میزان، باتری فرسوده خود را گران‌تر تامین می‌کنیم.
وی گفت: مهم‌ترین چالشی که هم‌اکنون دامن صنعت سرب را گرفته، تعدد شرکت‌های تولیدکننده شمش سرب با استفاده از باتری فرسوده بوده که باعث شده است تقاضا برای مواد اولیه بیشتر از میزان تولید و تامین آن باشد. البته تولیدکنندگان بزرگ می‌توانند مواد اولیه مورد نیاز خود را از طریق ارتباطاتی که دارند، تامین کنند. این اتفاق سبب شده است تا ظرفیت تولید شمش سرب واحدهای کوچک‌مقیاس به زیر 30 درصد کاهش پیدا کند اما بالای 50 درصد ظرفیت اسمی شرکت‌‌های بزرگ فعال بماند.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید