Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












مقایسه اقتصاد ایران و ترکیه

مقایسه اقتصاد ایران و ترکیه

مقایسه اقتصاد ایران و ترکیه

خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: در حال حاضر اقتصاد ایران از ترکیه حدود ۵۰۰میلیارد دلار عقب مانده است. همچنین رشد سرمایه‌گذاری نسبت به استهلاک کاهش پیدا کرده است. مسعود خوانساری گفت: همه می‌دانیم شرایط اجتماعی و اقتصادی کشور دشوار شده است اما باید با کمک به یکدیگر وضعیت را به سمت شرایط بهتر هدایت کنیم. وی با اشاره به تاسیس اتاق بازرگانی در ایران، گفت: اتاق تهران به‌زودی ۱۳۹ سال تاسیس خود را جشن خواهد گرفت. این اتاق از بدو تاسیس تلاش کرد نوآوری‌های روز دنیا را وارد ایران کند و بسیاری از صنایع، از جمله صنعت برق، از سوی اتاق بازرگانی وارد ایران شدند. رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه از ۳ سال پیش کمیسیون نوآوری دیجیتال در اتاق تهران تشکیل شد، گفت: به نظر می‌رسد با وجود افت سرمایه‌گذاری و خروج سرمایه از کشور، نجات اقتصاد ایران با تحول و نوآوری در اقتصاد دیجیتال گره خورده است؛ از این‌رو اتاق تلاش دارد حمایت خود را از جوانانی که در این مسیر قرار دارند انجام بدهد.
خوانساری اقتصاد ایران و ترکیه را در سال ۵۷ نزدیک به هم دانست و افزود: در حال حاضر اقتصاد ایران از ترکیه حدود ۵۰۰میلیارد دلار عقب مانده است. همچنین رشد سرمایه‌گذاری نسبت به استهلاک کاهش پیدا کرده است. وی با اشاره به تجربه تورم‌های دورقمی در ۴ دهه اخیر، بیان کرد: تورم در سال‌های اخیر ۳۰ تا ۴۰درصدی شده است. همچنین ارزش پول ملی نسبت به تورم روزانه افت پیدا می‌کند و از سوی دیگر ما با مقوله کاهش سرمایه اجتماعی مواجه هستیم. امیدی که برای ما باقی مانده است تحول دیجیتال است که می‌تواند عقب‌ماندگی‌های ما را جبران کند.
رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه عدم‌فروش نفت بیش از ۱۰۰میلیارد دلار به اقتصاد ایران ضرر وارد کرده است، گفت: رشد صنعت پتروشیمی قابل‌توجه است. در سال۵۷ تولید محصولات پتروشیمی حدود ۳میلیون تن و در سال ۹۷ حدود ۸۰میلیون بود و امیدواریم در سال ۱۴۰۴ به ۱۳۳میلیون تن برسد. به گفته خوانساری، بعد از نفت درآمدهای دلاری پتروشیمی بیشتر است و امیدواریم با نوآوری‌ها در این حوزه این درآمد را افزایش بدهیم. وی وظیفه اتاق بازرگانی تهران را واسط شدن بین بنگاه‌های سنتی و نوآور دانست و گفت: در حال حاضر خروج سرمایه از ایران به ۱۰میلیارد دلار رسیده است که به نظر می‌رسد این عدد بیشتر شود. همچنین شاهد خروج نخبگان در همه زمینه‌ها هستیم و وجود جوانان فعال در حوزه استارتاپ‌ها و هدایت دانش آنها به بخش‌های صنعتی و تجارت می‌تواند شرایط اقتصاد را بهبود بخشد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید