Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












ارتش چین و هوش مصنوعی

ارتش چین و هوش مصنوعی

ارتش چین و هوش مصنوعی

ارتش چین در حال کار بر روی تسلیحات هوش مصنوعی و سیستم‌های تکنیکی است که دولت پکن امیدوار است باعث تقویت ظرفیت‌های جنگی ارتش آزادی بخش خلق شود. به نوشته روزنامه واشنگتن تایمز، بر اساس گزارشی از سوی اندیشکده "مطالعات هوا-فضای چین" متعلق به نیروی هوایی آمریکا، ارتش خلق چین در ماه‌های اخیر کار بر روی سیستم‌های هوش مصنوعی مانند "چت جی.پی.تی" را در نوشته‌ها و مطالب ارتش آغاز کرده و این مساله نشان دهنده اقدام دولت پکن برای تبدیل کردن نیروهایش به نخستین نیرو در جهان است که سیستم‌های هوش مصنوعی را وارد میدان نبرد می‌کند.
موسسه مطالعات هوا-فضای چین در نیروی هوایی آمریکا در این گزارش اعلام کرده که ارتش چین در حال ایجاد سیستم‌های مرتبط با تسلیحات هوش مصنوعی در هفت بخش اصلی یعنی روابط ماشین-انسان، تصمیم گیری سریع، جنگ افزار شبکه، جنگ افزار ادارکی، لجستیک جنگی، عملیات فضایی و آموزش نظامی است.
در این گزارش که با عنوان "جنگ چت جی.پی.تی چین" منتشر شده، آمده که این برنامه توسط کمپانی "هوش مصنوعی باز" (OpenAI) آمریکا ایجاد شده و می‌تواند پاسخ‌های شبه‌انسانی را به سوالات و درخواست کاربران بدهد.تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که این فناوری در نهایت متن، ویدئو و تصاویر را براساس نرم‌افزارهای پیشرفته همراه با محاسبات پرسرعت تولید می‌کند که می‌تواند مغز انسان را تقلید کند.توسعه چت-ربات‌ها و فناوری مشابه در چین باعث نگرانی مقام‌های امنیت ملی ایالات متحده شده است.
دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا اخیرا صادرات تراشه‌های کامپیوتری پیشرفته به چین را به دلیل نگرانی از اینکه این تراشه‌ها به تلاش این کشور برای دستیابی به تسلیحات مجهز به هوش مصنوعی کمک می‌کند، محدود کرده است.استفاده از هوش مصنوعی برای روابط ماشین-انسان مهمترین عامل برای تقویت نیروی هوایی است.برنامه‌های شبیه به چت جی.پی.تی قرار است در سیستم‌های رزمی بدون سرنشنین که می‌توانند به جمع آوری و دستیابی سریع اطلاعات بپردازند و حمله به دشمنان را طرح ریزی کنند، ادغام شوند.تصمیم‌ گیری، دومین حوزه‌ای است که ارتش چین روی آن کار می‌کند تا ابزارهای جنگی هوش مصنوعی را تولید کند که به دنبال افزایش سرعت و استقلال برنامه‌های جنگی و حملات فرماندهان است.
هر دو حوزه در حال حاضر کانون تحولات جنگی پیشرفته ایالات متحده به شمار می‌روند. پنتاگون در حال سرعت بخشیدن به کار بر روی یک سیستم فرمان و کنترل دامنه مشترک است که از هوش مصنوعی در تلاشی برای جلوگیری بهتر از حمله چین به تایوان استفاده می‌کند.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید