Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












رکورد واردات مس کارنشده به چین

رکورد واردات مس کارنشده به چین

به گزارش متال آنلاین، در ماه میلادی گذشته، میزان واردات مس کارنشده به چین رکورد زده است.

به گزارش متال آنلاین، داده‌های گمرک روز سه‌شنبه نشان داده‌اند که واردات مس کارنشده در ماه ژوئن و در مقایسه با ماه پیشینش 50% افزایش داشته است. علت این افزایش، قیمت ارزان‌تر فلز در خارج از کشور، افزایش فعالیت‌های تولیدی و کمبود ضایعات گزارش شده است.

اداره کل گمرک اعلام داشته که میزان واردات بزرگترین مصرف‌کننده مس در جهان در ماه گذشته برابر با 656.483 تن بوده است، بالاترین رقمی که تاکنون براساس محاسبات رویترز برای یک ماه منتشر شده است.

رقم واردات ماه ژوئن از رقم واردات ماه مه که معادل 436.030.6 تن بود بسیار بیشتر شده و دو برابر رقم واردات ماه ژوئن سال 2019 که 326.000 تن بود، شده است.

بر اساس اظهارات گمرک، در نیمه اول سال 2020 میزان کل واردات مس کارنشده به بزرگترین مصرف کننده فلزات در جهان معادل 2.84 میلیون تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، یعنی در نیمه اول سال 2019، معادل 25% افزایش یافته است.

در ماه‌های نخستین سال 2020 به دلیل شیوع ویروس کرونا در چین فعالیت‌ کارخانه‌ها متوقف شد اما در ماه ژوئن بعد از اینکه دولت قرنطینه را برداشت فعالیت‌ کارخانه‌ها دوباره آغاز شدند.

یکی دیگر از دلایل این افزایش، مربوط به محموله‌های ماه ژوئن می‌شود. باز شدن یک آربیتراژ (یک اختلاف قیمتی) بین قیمت‌های مس شانگهای و لندن باعث شد که قیمت آن ارزان‌تر از خرید داخل باشد. سهمیه‌های رو به کاهش واردات مس قراضه نیز مصرف‌کنندگان را به سمت اشکال دیگر این فلز می‌کشاند.

هی تیانیو، تحلیلگر تقاضای مس در گروه CRU چین، اظهار داشته:

"یک پنجره آربیتراژ مناسب به واردات مس کمک کرده است."

وی در ادامه افزوده:

"روند بهبود تقاضا در چین نیز بسیار خوب پیشرفته است که این امر ناشی از بخش‌های ساخت و ساز و زیرساخت‌ها بوده است."

همچنین، میزان واردات کنسانتره مس به چین در ماه ژوئن معادل 1.59 میلیون تن بوده که نزدیک به 6% از ماه مه که معادل 1.691 میلیون تن بوده، کاهش داشته است.

بر اساس داده‌های گمرک، میزان واردات کنسانتره مس به چین در نیمه اول سال 2020 معادل 10.84 میلیون تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 3% رشد داشته است.

چین، بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده آلومینیوم در جهان است. میزان صادرات آلومینیوم این کشور در ماه ژوئن 7.5% معادل 354.038 تن کاهش داشته که کمترین میزان گزارش شده از فوریه 2019 است. علت این افت شیوع ویروس کروناست، که تقاضا از سمت خارج کشور را به شدت کاهش داده است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید