Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












وضعیت واردات نفت چین از روسیه

وضعیت واردات نفت چین از روسیه

وضعیت واردات نفت چین از روسیه

بر اساس گزارش اویل پرایس،چین در نیمه اول سال ۲۰۲۳، حدود ۲.۱۳ میلیون بشکه در روز نفت از روسیه را وارد کرد و روسیه را به بزرگترین تامین‌کننده نفت خود تبدیل کرد.با وجود ضعف آشکار اقتصاد چین، این کشور حجم بالایی نفت خام وارد می‌کند و میزان بالایی نفت روسیه را برای افزودن به ذخایر خود خریداری می‌کند. طبق گزارش روزنامه فایننشیال تایمز که با استناد به آمار گمرکی چین بوده است، واردات نفت این کشور از روسیه در طول نیمه اول سال ۲۰۲۳، به ۲.۱۳ میلیون بشکه در روز بالغ شد و کمک کرد روسیه از عربستان سعودی سبقت گرفته و به بزرگترین صادرکننده نفت به چین تبدیل شود. طبق محاسبات فایننشیال تایمز، واردات نفت چین از عربستان سعودی در فاصله ژانویه تا ژوئن، به ۱.۸۸ میلیون بشکه در روز رسید.
تنها در ماه ژوئن، چین رکورد واردات ماهانه نفت از روسیه را یک بار دیگر شکست. بر اساس آمار اداره کل گمرک چین، این کشور ماه میلادی گذشته به طور میانگین ۲.۵۶ میلیون بشکه در روز نفت از روسیه وارد کرد که در مقایسه با ژوئن سال ۲۰۲۲، رشد ۴۴ درصدی نشان می‌دهد. رکورد قبلی واردات ماهانه، در ماه مه به ثبت رسیده بود که چین ۲.۲۹ میلیون بشکه در روز نفت از روسیه وارد کرده بود. تخفیف نفت روسیه نسبت به قیمت پایه بازار جهانی در ژوئن کاهش پیدا کرد اما این امر، مانع از آن نشد که چین واردات نفت از روسیه را افزایش ندهد و رکورد واردات ماه مه را در ژوئن شکست.
واردات نفت چین از عربستان سعودی هم در ژوئن نسبت به ماه مه و ژوئن سال گذشته افزایش پیدا کرد اما میزان واردات که در ژوئن به ۱.۹۳ میلیون بشکه در روز رسید، با حجم واردات نفت از روسیه فاصله داشت.
بر اساس گزارش اویل پرایس، مجموع واردات نفت چین هم افزایش پیدا کرد. واردات نفت به چین در ژوئن، به میزان ۴۵.۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرد زیرا پالایشگاه‌ها با وجود تقاضای داخلی ضعیف، به ذخیره‌سازی ادامه دادند. حجم کل واردات نفت به چین در ژوئن، به ۱۲.۶۷ میلیون بشکه در روز بالغ شد و رشد چشمگیری نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان داد که این کشور همچنان در قرنطینه‌های کووید ۱۹ به سر می‌برد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید