Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












تداوم روند واردات مس چین

تداوم روند واردات مس چین

واردات مس و فراورده های مسی چین سیر یکنواخت اش را برای چهارمین ماه در ماه اوت حفظ کرد که نشان می دهد تقاضا در بزرگترین مصرف کننده این فلز سرخ در جهان علی رغم قیمتهای رو به رشد به قوت خود باقی است.

طبق داده های رسمی گمرک منتشره در روز جمعه، واردات مس غیر نوردی در ماه گذشته به 390 هزار تن رسید. واردات ماهانه، که شامل آند، مس پالایش یافته، فراورده های مسی آلیاژی و نیمه تمام می شود از ماه مه به بعد سطحی تقریباً یکنواخت داشته است. رقم ماه اوت از 350 هزار تن در ماه مشابه سال گذشته 11.4 درصد رشد داشت. به گفته گمرک چین، کل واردات مس غیر نوردی برای هشت ماهه نخست سال جاری به 3.01 میلیون تن رسید، که نسبت به رقم دوره مشابه سال گذشته 12.8 درصد افت داشته است. قیمت هر تن مس معیار سه ماهه در بورس فلزات لندن در روز سه شنبه گذشته به 6970 دلار افزایش یافت، که بالاترین رقم در طول سه سال گذشته به شمار می رود. واردات کنسانتره مس چین در ماه اوت معادل 1.44 میلیون تن بود، که نسبت به رقم 1.45 میلیون تنی ماه مشابه سال 2016 کاهش اما نسبت به رقم 1.4 میلیون تنی ماه جولای سال جاری افزایش داشت.

داده های گمرک چین نشان می دهد که واردات کنسانتره سال جاری تا پایان ماه اوت به 11.1 میلیون تن رسیده، که از رقم 10.79 میلیون تنی دوره مشابه 2016 بیشتر است. در این میان، چین 410 هزار تن آلومینیوم غیر نوردی و فراورده های آلومینیومی شامل فراورده های آلومینیومی اولیه، آلیاژی و نیمه تمام در ماه اوت صادر کرد، که نسبت به رقم ماه مشابه سال گذشته تفاوتی نداشت اما 6.8 درصد از رقم 440 هزار تنی ماه جولای سال جاری کمتر بود. بر طبق داده های گمرک، صادرات آلومینیوم سال جاری تا پایان ماه اوت با 5.5 درصد رشد نسبت به رقم دوره مشابه سال گذشته برابر با 3.25 میلیون تن بوده است. ایالات متحده چین را به سرازیر کردن آلومینیوم و فولاد ارزان قیمت به بازارهای بین المللی متهم کرده، اتهامی که به تنشهای تجاری بین دو کشور دامن زده است. چین از مدتها پیش منکر ورود به بازارهای فلزات در خارج از کشور و تحمیل هزینه بر تولید کنندگان خارجی بوده است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید