Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












سرگردانی محموله‌های کنسانتره مس استرالیا و خشم چین علیه این کشور

سرگردانی محموله‌های کنسانتره مس استرالیا و خشم چین علیه این کشور

گزارش متال آنلاین در خصوص بروز اختلافات سیاسی بین استرالیا و چین و جلوگیری از واردات کنسانتره مس استرالیا به پکن.

به گزارش متال آنلاین، به دنبال بالا گرفتن اختلافات سیاسی بین پکن و کانبرا(پایتخت استرالیا) کارخانه‌های ذوب چینی به دنبال تسلط بر بازار کنسانتره هستند.

گزارش‌ها حاکی از آن هستند که چین به طور غیررسمی واردات کنسانتره مس از استرالیا را ممنوع کرده است و پالایشگاه‌های آن که بیش از نیمی از مس جهان را مصرف می‌کنند، مجبور شده‌اند تا کاهش شدیدی در هزینه‌های فرآوری و پالایش (TC/RCs) داشته باشند.

تنها 5% از واردات کنسانتره مس به چین از استرالیا تامین می‌شود، اما نکته اصلی اینجاست که این اتفاق با اختلالات مربوط به کووید-19 و دیگر اختلالات در بزرگترین تولیدکننده مس در امریکای جنوبی همزمان شده است.

با توجه به چگونگی کمیاب شدن مس برای تحویل فوری به چین، هزینه‌های فرآوری در این کشور به پایین‌ترین سطح خود در 8 سال گذشته رسیده‌ است، یعنی بیش از 50 دلار به ازای هر تن در این هفته، که یک کاهش 30 درصدی از بالاترین سطح 2020 در ماه مارس رخ داده است.

یک بازرگان مستقر در استرالیا گفته است:

"اگر یک کشتی پر از کنسانتره مس که شناور در دریا باشد، داشتید، فورا به دنبال یک خانه برای آن باشید."

بازرگانان گفته‌اند که محموله‌های استرالیایی که برای تحویل به چین آماده شده بودند، می‌توانند تغییر مسیر دهند و به سمت ژاپن، کره، هند، تایوان و یا مالزی، رهسپار شوند.

دو بازرگان اذعان داشته‌اند که به دنبال احتمال گسترش ممنوعیت‌ها، تولیدکنندگان کنسانتره‌های سرب و روی و همچنین تولیدکنندگان فلزات گرانبها در استرالیا در حال تهیه برنامه‌های پشتیبان هستند.

چین مهمترین شریک تجاری استرالیا است و صادرات آن به این کشور در سال 2019 بالغ بر 169 میلیارد دلار استرالیا (121.7 میلیارد دلار آمریکایی) بود.

دولت چین علاوه بر کنسانتره مس، انبوهی از محدودیت‌های وارداتی را برای استرالیا وضع کرده و به بازرگانان دستور داده است تا خرید حداقل هفت دسته از کالاهای استرالیا را متوقف کنند. از جمله این کالاها می‌توان به زغال سنگ، جو، سنگ معدنی مس، کنسانتره مس، شکر، الوار و خرچنگ دریایی اشاره کرد.

این محدودیت‌ها برای وارد کردن یک ضربه چند میلیارد دلاری به اقتصادی است که هم اکنون با رکود اقتصادی ناشی از کووید-19 دست به گریبان است، این اولین بار در سه دهه گذشته است.

هنوز معلوم نیست که پکن دقیقا به چه علتی این اقدامات را علیه استرالیا انجام داده، اما آنچه واضح است این است که این اقدام باعث افزایش تنش بین چین و استرالیا خواهد شد. برخی نیز شکل‌گیری این اختلاف را مشابه اختلاف چین و ایالات متحده خوا‌نده‌اند.

  • منبع: metalonline.ir
  • تاریخ: یکشنبه 18 آبان 1399 - 12:02
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: اخبار فلزات
  • بازدید: 407
لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید