Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












قراضه خریداریم!

قراضه خریداریم!

قراضه‌ها همیشه مشتریان خود را داشته‌اند و بازارشان گرم بوده است. حالا مشتریان ضایعات فلزی می‌توانند صنایع فولادسازی باشند یا شرکت‌هایی که به بازیافت قراضه‌ها می‌پردازند و سپس فلزات و عناصر با ارزش درون آن را جدا می‌کنند.

البته به نظر می‌رسد انجام این کار تنها در صورتی که در حجم بالای ضایعات انجام شود سود خواهد داشت و در مقیاس اندک تنها هزینه‌بر خواهد بود. این موضوع در حالی مطرح می‌شود که در صنعت ضایعات فلزی، همواره خطرهای بسیاری وجود دارد و این امر ناشی از امکان وجود برخی از فلزات با خواص رادیواکتیو است که ممکن است منجر به مرگ شود و خطرات بسیار دیگری برای محیط‌زیست دارد. می‌بینیم که در ایران نیز شرکت‌های بسیاری در زمینه خرید این مواد فعال هستند و ضایعات و قراضه‌هایی مانند مس، ضایعات آلومینیوم، چدن و موتورخانه، ضایعات استیل، ضایعات برنج، ضایعات آلومینیوم، لوله داربست لوله آب، لوله گاز، لوله چدنی، پوست کابل پی‌وی‌سی و پلی‌اتلین و ورق‌های کامپوزیت را خریداری می‌کنند و دوباره مورد استفاده قرار می‌دهند. در کنار این محصولات که شاید باقیمانده ظروف یا وسایل کوچکی باشند که مورد استفاده همگان قرار دارند، خرید ضایعات تنها به این موضوع ختم نمی‌شود و ضایعات سنگینی همچون واگن و چرخ‌های قطار، تانکرهای حمل سوخت و... موجود در کشور مورد استقبال برخی از این شرکت‌ها قرار دارند. نمونه دیگر، خرید و فروش ضایعات ریل راه آهن به مقدار یک‌میلیون و ۷۰۰هزار تن به نرخ کیلویی هزار تومان بود. زمانی که با دقت بیشتری به این بازار داغ خرید و فروش محصولات فلزی نگاه می‌اندازیم و در کنار آن نیز می‌بینیم برخی از منابع اولیه برای تولید این فلزات در جهان رو به کاهش می‌رود، می‌توان به ارزش و جایگاه بالای قراضه‌های فلزی از آهن تا برنج و آلومینیوم پی برد. در واقع شاید بتوان گفت در آینده نه چندان دور، کارخانه‌هایی که در حوزه صنعت فرآوری و تولید فلزات فعالیت می‌کنند با شرکت‌های خریدار ضایعات فلزی به رقابت می‌پردازند تا بتوانند نیاز خود را از این محصولات تامین کنند زیرا گفته می‌شود استفاده از قراضه در صنعت فولاد باعث کاهش مصرف منابع انرژی و همچنین آب می‌شود. (مواردی که همواره به عنوان چالش برای صنعتگران فولاد مطرح بوده و باعث شده تا روند تولید محصولات با مشکل روبه‌رو شود.)ما در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که با رشد قابل توجه صنعت و فناوری روبه‌رو هستیم و مصرف محصولات فلزی، روند روبه افزایش دارد. پس به نظر می‌رسد استفاده دوباره از قراضه‌های فلزی و تبدیل آنها به یک محصول قابل استفاده و با ارزش افزوده بتواند تا حدودی کشور را در رسیدن به اهداف تعریف شده و صنعتی شدن یاری دهد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید