Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












نبرد دو رئیس

نبرد دو رئیس

نبرد دو رئیس

نتایج به دست آمده از رقابت های انتخاباتی میاندوره ای کنگره آمریکا که ۱۷ آبان ماه در ایالت های مختلف این کشور برگزار شد، از پیروزی جمهوریخواهان در انتخابات مجلس نمایندگان حکایت می کند.
در این مجلس، کسب ۲۱۸ کرسی نیاز است تا آن حزب بتواند اکثریت را از آن خود کند و جمهوریخواهان با به دست آوردن ۸ کرسی به حزب مسلط تبدیل شدند. در حالی که دموکرات ها که پیشتر حزب مسلط بودند ۹ کرسی خود را از دست دادند و در جایگاه اقلیت قرار گرفتند.نتایج انتخابات در مجلس سنا نیز بر اساس پیش بینی ها و نظرسنجی‌ها پیشرفت و شاهد رقابتی تنگاتنگ در این حوزه بودیم و در نهایت با فاصله بسیار اندک، دموکرات ها اکثریت را در این مجلس حفظ کردند.
طیف حاکم ۵۰ کرسی و جمهوریخواهان ۴۹ کرسی به دست آوردند. لازم به ذکر است که حتی تساوی در تصاحب سنای آمریکا هم به نفع دموکرات ها بود چرا که در صورت تساوی ۵۰-۵۰ حرف آخر را «کامالا هریس» معاون ریاست جمهوری می زند.مردم آمریکا نه از عملکرد دموکرات ها در حوزه داخلی و خارجی رضایت دارند و نه جمهوریخواهان را با توجه به سابقه ترامپ، کارگشا می دانند.


نتایج یک نظرسنجی از سوی دانشگاه «مانموث» که چند روز پیش منتشر شد، نشان می‌دهد ۸۵ درصد از رأی‌دهندگان می‌گویند که اوضاع در آمریکا در مسیر اشتباه حرکت می‌کند. از سال ۲۰۱۳ که دانشگاه مانموث شروع به انجام نظرسنجی کرده است، این میزان باور به مسیر نادرست آمریکا، «بی‌سابقه» بوده است.علاوه بر سطح داخلی، از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ دیدگاه مردم و متحدان آمریکا هم به این کشور روندی نزولی آغاز کرده است.مرکز نظرسنجی «پیو» سال گذشته نتایج تحقیقاتی را منتشر کرد که نشان می‌داد تصورات و نگرش‌های مطلوب نسبت به آمریکا با افت شدید همراه شده و به سطوح «غیرقابل‌تصوری» رسیده است.
نتایج این پیمایش که در ۱۳ کشور دنیا انجام شده نشان می‌دهد تنها ۲۶ درصد مردم آلمان، ۳۰ درصد مردم هلند، ۳۱ درصد فرانسوی‌ها، ۳۳ درصد استرالیایی‌ها و ۳۵ درصد کانادایی‌ها نظر مطلوبی نسبت به آمریکا دارند.
نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای اخیر در آمریکا را می‌توان یکی دیگر از بازنمودهای همین سیر نزولی اعتماد به حاکمیت آمریکا دانست، جایی که تحلیل رفتار رأی‌دهندگان در کنار نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که رأی عده زیادی از مردم برای گفتن «نه» به ترامپ بوده، بدون آنکه معنایش «آری» به بایدن بوده باشد.
بعد از پایان رای شماری شاهد تحولاتی در حوزه سیاسی آمریکا هستیم ؛ از کناره گیری پلوسی گرفته تا اعلام آمادگی بایدن برای نامزدی انتخابات ۲۰۲۴ و نامزد شدن رسمی ترامپ.یک رخداد سیاسی مهم به کناره گیری «نانسی پلوسی» ۸۲ ساله برمی گردد که پس از گذشت ۲۰ سال از سمت رهبری دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان آمریکا کناره‌گیری می‌کند.
او روز پنجشنبه ۱۷ نوامبر (۲۵ آبان‌ ماه) پیش در اظهاراتی گفت زمان آن فرا رسیده که نسل تازه‌ای از دموکرات‌ها، رهبری این حزب را در مجلس بر عهده گیرند.
بنابراین رئیس‌جمهور سابق آمریکا مطابق پیش‌بینی‌ها و با وجود نتایج کمتر از حد انتظار جمهوریخواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره، رسما وارد میدان انتخابات ۲۰۲۴ شد. ترامپ که برای سومین بار متوالی نامزد ریاست‌جمهوری ایالات متحده شده، در سخنانی در اقامتگاه مجلل خود در مارآلاگوی ایالت فلوریدا گفت: «برای اینکه آمریکا دوباره به عظمت و افتخار برسد، من نامزدی خود را برای ریاست‌جمهوری آمریکا اعلام می‌کنم.»
در جریان این سخنرانی، رئیس جمهوری سابق آمریکا با انتقاد شدید از دموکرات‌ها و نیروهای رادیکال چپ، آنها را به تضعیف موقعیت ایالات متحده در خارج، نابودی آن در داخل و کشاندن آن به جنگ‌های هسته‌ای متهم کرد.
اگرچه ناکارآمدی دموکرات ها بر کسی پوشیده نیست اما ترامپ نیز در دوره چهار ساله زمامداری خود، این کشور را در جهان بر لبه پرتگاه کشاند و به انزوایی خودساخته فرود برد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید