Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












فلزات اساسی در مسیر رشد

فلزات اساسی در مسیر رشد

فلزات اساسی در مسیر رشد 

نگرانی از کمبود مس به دلیل کاربرد گسترده آن در‌ گذار به انرژ‌‌‌ی‌‌‌های تجدید‌پذیر و همچنین احتمال تحریم آلومینیوم صادراتی از روسیه توسط اتحادیه اروپا به همراه انتشار داده‌‌‌‌‌‌های اقتصادی مثبت از ایالات‌متحده موجب شد تا بهای این فلزات در کانال افزایشی قرار گیرد. با وجود این، نگرانی از کندی رشد اقتصادی چین به همراه کاهش صادرات این کشور همچنان ممکن است باعث کاهش تقاضای جهانی و افت رونق در بازار کامودیتی‌‌‌ها از جمله معاملات فلزات اساسی شود.
نگرانی از کمبود عرضه و احتمال تضعیف سیاست‌‌‌های پولی انقباضی بانک‌های مرکزی جهان به رهبری فدرال‌رزرو به دلیل کاهش آهنگ رشد تورم موجب شد تا قیمت اکثر فلزات اساسی همچون مس و آلومینیوم با رشد چشمگیری مواجه شوند. درچند روز گذشته بهای معاملات آتی مس در بورس شیکاگو به 9/ 3دلار به ازای هر پوند رسید و بازده هفتگی مثبت 2درصد را به ثبت رساند. این سطح قیمت بالاترین نرخ در یک‌ماه گذشته تاکنون بوده است. افزایش اخبار در خصوص کمبود زنجیره‌‌‌ای این فلز سرخ در ذخایر انبارهای جهانی را می‌‌‌توان مهم‌ترین علت رشد قیمتی آن دانست.
به گزارش رویترز، ذخایر مس ترکیبی در انبارهای بورس‌‌‌های کالایی شاخص همچون بورس فلزات لندن، بورس شانگهای، کامکس و انبارهای اوراق قرضه چین به بیش از 255‌هزار متریک تن رسیده است که نشان‌دهنده کاهش 55درصدی در مقایسه با ماه مارس تاکنون است. همچنین تولید مس در شیلی، بزرگ‌ترین تولیدکننده مس دنیا، طی ماه مه 14‌درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است. این درحالی است به دلیل کاربرد گسترده مس در تکنولوژی‌‌‌های مورد استفاده برای تولید انرژی‌‌‌های پایدار و سازگار با محیط‌زیست، محبوبیت این فلز و در نتیجه تقاضا برای آن بسیار افزایش پیدا کرده است. از طرفی پدیدار شدن شواهدی مبنی بر کاهش تورم در ایالات‌متحده که می‌تواند به کاهش سخت‌گیری فدرال‌رزرو برای تداوم اجرای سیاست پولی انقباضی منجر شود، انتظار افزایش فعالیت صنعتی در غرب را افزایش داد.
به گزارش مرکز آمار ایالات‌متحده، قیمت‌های تولیدکننده رشد بسیار جزئی را در ماه ژوئن به ثبت رساند و افزایش سالانه تورم تولیدکننده نیز در کمترین سطح در سه‌سال گذشته تاکنون قرار گرفت. این شواهد نشان می‌دهد که اقتصاد آمریکا وارد دوره کاهش تورم شده است. گزارش وزارت کار این کشور در پنج‌شنبه گذشته حاکی از افزایش اندک شاخص قیمت مصرف‌کننده در ماه میلادی گذشته بود. در نتیجه برخی تحلیلگران معتقدند که پایان سیاست انقباضی بانک‌مرکزی در این کشور نزدیک است. بیل آدامز، اقتصاددان ارشد بانک کامریکا معتقد است، احتمالا فدرال‌رزرو در پایان ماه جاری برای آخرین بار نرخ بهره را افزایش دهد؛ البته اگر شوک دیگری موجب افزایش دوباره قیمت‌ها نشود. درواقع با کاهش فشار بر زنجیره تامین به دلیل کند شدن اقتصاد جهانی در واکنش به سیاست‌‌‌های پولی انقباضی، تورم نیز در مسیر کاهشی قرار گرفته است.
در شرق آسیا اما کاهش رشد و کندی فعالیت اقتصادی همچنان برای سیاستگذاران و فعالان صنعت چالش می‌‌‌آفریند. بررسی داده‌‌‌های گمرک چین حاکی از آن است که صادرات چین در ماه میلادی گذشته بیشترین کاهش را طی سه‌ سال گذشته به ثبت رساند. آهنگ رشد اقتصادی این کشور نسبت به ماه‌‌‌های ابتدایی لغو سیاست کرونا صفر کاهش پیدا کرده و تحلیلگران پیش‌بینی خود از متغیرهای رشد اقتصادی چین در ادامه سال میلادی جاری را کاهش داده‌‌‌اند.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید