Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












تعادل صنایع بالادستی و پایین‌دستی در صنعت آلومینیوم

تعادل صنایع بالادستی و پایین‌دستی در صنعت آلومینیوم

براساس راهبرد توسعه صنعت آلومینیوم در افق چشم‌انداز ۱۴۰۴ دستیابی به ۱/۵میلیون تن آلومینیوم در نظر گرفته شده است.

البته درحال‌حاضر بیش از دوسوم مصرف فعلی بازار از طریق واردات است. براساس تقاضای بازار شامل مصرف داخلی و صادرات برنامه‌ای، در کمتر از ۱۰سال آینده تولید آلومینیوم باید به ۱/۵میلیون تن در سال افزایش یابد، از این‌رو لازم است واحدهای جدید تولید آلومینیوم در کشور احداث شود. البته بیشترین توسعه‌ای که برای چشم‌انداز صنعت آلومینیوم در نظر گرفته شده در صنایع بالادست تا مرحله تولید شمش آلومینیوم متمرکز شده، این در حالی است که ایجاد ارزش‌افزوده و اشتغال بیشتر موضوع‌هایی هستند که در صنایع پایین‌دست این صنعت متمرکز شده‌اند.
اشتغال چندبرابری در پایین‌دست آلومینیوم
صنایع بالادستی آلومینیوم با پایین‌دستی آن همانند یک زنجیره ارزش عمل می‌کند، از این‌رو باید به تناسب همان‌گونه که در بالادست این صنعت سرمایه‌گذاری می‌شود در پایین‌دست آن نیز سرمایه‌گذاری شود. این مطلب را محمد آشفته‌آج‌بیشه مدیرعامل مناطق ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر لامرد و پارسیان عنوان کرد و گفت: افزایش ظرفیت‌هایی برای صنایع بالادست آلومینیوم در دست اقدام است تا براساس سند چشم‌انداز تا سال ۱۴۰۴ به ۱/۵ تن آلومینیوم دست پیدا کنیم. در همین راستا در نیمه دوم سال ۹۷ آلومینیوم جنوب با ظرفیت ۳۰۰هزار تن به ظرفیت آلومینیوم کشور اضافه می‌کند. البته این میزان افزایش تولید جایگزین واردات آلومینیومی می‌شود که درحال‌حاضر وجود دارد می‌شود.آشفته آج‌بیشه در ادامه یادآور شد: صنایع پایین‌دستی در صنعت آلومینیوم مانند خودروسازی و سایر صنایع متوازن با آن و صنایع سنگینی که به آلومینیوم نیاز دارند برای تامین نیاز خود دچار خلاء هستند و افزایش ظرفیت درحقیقت جایگزین وارداتی می‌شود. وی تاکید کرد: البته با افزایش رشد ظرفیت آلومینیوم در کشور باید رشد صنایع پایین‌دست آن را نیز در نظر گرفت. مدیرعامل مناطق ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر لامرد و پارسیان با اشاره به ایجاد تناسب و تعادل بین صنایع بالا و پایین‌دست آلومینیوم عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین مزیت‌ها در صنایع پایین‌دست آلومینیوم تاکید بر این موضوع است که این بخش قدرت اشتغالزایی بالایی در دل خود دارد. درحقیقت با ایجاد کارخانه آلومینیوم که به‌صورت مادر احداث می‌شود تا حدود هزار تا ۱۲۰۰ نفر می‌توان اشتغالزایی ایجاد کرد، اما در صنایع پایین‌دست از رینگ‌سازی در خودرو تا صنایع بهداشتی آلومینیوم تا در و پنجره‌سازی، قابلمه و تفلون‌سازی تا بسته‌بندی در صنایع غذایی می‌توان اشتغالزایی وسیعی ایجاد کرد.

صفحه بعد

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید