Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












جنگ تجاری استرالیا و چین، صعود مس شانگهای و توافق اروپایی‌ها

جنگ تجاری استرالیا و چین، صعود مس شانگهای و توافق اروپایی‌ها

متال آنلاین در این گزارش در خصوص سه رخداد مهم و تاثیرگذار در بازارهای جهانی، از جمله، توافق اتحادیه اروپا و انگلیس، اوج‌گیری قیمت مس شانگهای و معرفی علل افزایش قیمت مس در 2020 و سقوط واردات کنسانتره مس از استرالیا به چین، خواهد گفت.

توافق اتحادیه اروپا و انگلیس

به گزارش متال آنلاین، اتحادیه اروپا و انگلیس، بعد از روزها مذاکره به توافق رسیدند. براساس اظهارات نخست وزیر انگلیس، بوریس جانسون، بریتانیا از اول ژانویه سال میلادی جدید، از اتحادیه اروپا خارج و رسما یک کشور مستقل خواهد شد. براساس توافق صورت گرفته، اتحادیه اروپا و انگلیس، تجارت بدون تعرفه خواهند داشت.

علیرغم آنکه پیش از سال میلادی جدید و همزمان با جشن کریسمس، خبر خوش توافق اتحادیه اروپا و بریتانیا اعلام شد، و از سقوط قیمت‌ها به دنبال شیوع گونه جدید کووید-19 در انگلیس، جلوگیری کرد، اما هنوز هم چالش‌های اقتصادی بسیاری، بویژه در انگلیس، وجود دارد.

اوج‌گیری قیمت مس شانگهای و معرفی علل افزایش قیمت مس در 2020

به گزارش متال آنلاین، در روز جمعه و در بورس شانگهای، دومین مرجع جهانی برای قیمت گذاری مس، به دنبال انتظار افزایش تقاضا از سمت این کشور(بزرگترین مصرف کننده مس در جهان)، و همچنین انتظار بهبود نیرومند اقتصاد جهانی، افزایش پیدا کرد.

در بورس آتی شانگهای، قیمت مس در اکثر قراردادهای معامله شده، با 0.7% رشد، معادل 58,560 یوان (8,978.29 دلار) به ازای هر تن بوده است. همچنین در آخرین گزارش‌های رسمی در هفته گذشته، شاخص مس لندن در بورس فلزات لندن، افزایش داشته و قیمت مس را به بالاترین نرخ خود از سال 2013، معادل 8,028 دلار به ازای هر تن، رسانده است.

فلزات و به ویژه مس در سال 2020 به وسیله سه دلیل عمده، حمایت شدند و افزایش پیدا کردند:

♦ اول، به دلیل تقاضای بالا از سمت چین، بزرگترین مصرف کننده مس در جهان

♦ دوم، به دلیل محرک‌هایی که دولت‌های سراسر جهان برای کاهش تاثیر پاندمی کووید-19 به اقتصاد تزریق کردند

♦ و سوم، به دلیل موجی از خرید سوداگرانه

سقوط واردات کنسانتره مس از استرالیا به چین

به گزارش متال آنلاین و براساس اطلاعاتی که اداره گمرک چین امروز شنبه 6 دی ماه برابر با 26 دسامبر منتشر کرده است، واردات کنسانتره مس از استرالیا به چین برای دومین ماه متوالی در ماه نوامبر کاهش یافته و به پایین‌ترین میزان خود از سال 2016 رسیده است.

خاطر نشان می‌کنیم، یک اختلاف تجاری دوجانبه باعث شده تا تقاضای چینی‌ها برای این کالای استرالیا کاهش چشمگیری پیدا کند.

براساس اطلاعات منتشر شده توسط اداره کل گمرک، میزان ورود کنسانتره مس یا سنگ مس نسبتا فرآوری شده، از استرالیا به چین، در ماه میلادی گذشته، برابر با 26,717 تن بوده است. این میزان از واردات، 34 درصد نسبت به ماه اکتبر و 77.8 درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل، کاهش داشته است.

رسانه‌های استرالیایی در اوایل ماه نوامبر اعلام کردند، دولت چین به شرکت‌ها دستور داده است تا کنسانتره و سنگ مس و همچنین حداقل 6 کالای دیگر، از زغال سنگ گرفته تا خرچنگ دریایی، را از تاریخ 6 نوامبر از استرالیا، به دلیل بوجود آمدن اختلاف میان این دو کشور، خریداری نکنند.

کنسانتره مس، که توسط کارخانه‌های ذوب برای ساخت مس تصفیه شده مورد استفاده قرار می‌گیرد، یکی از چندین کالای استرالیایی است، که در چین و در میان روابط متشنج دو کشور، با محدودیت در واردات مواجه شده است.

ریشه اختلافات بین استرالیا و چین به سال 2018 برمی‌گردد، زمانیکه استرالیا به عنوان اولین کشور، علنا شرکت Huawei Technologies Co چین را از شبکه 5G خود تحریم کرد. در سال 2020 نیز، هنگامی که استرالیا خواستار تحقیق در مورد منشا کووید-19 شد، روابط بین دو کشور بدتر شد.

حمل و نقل کنسانتره مس استرالیا در ماه اکتبر بیش از 50 درصد نسبت به ماه قبل کاهش داشته است، علیرغم اینکه پیش از زمان اعمال محدودیت‌های گزارش شده، بود.

ماه میلادی گذشته، واردات کنسانتره مس به چین از همه کشورها بالغ بر 1.83 میلیون تن بوده است، که نسبت به ماه اکتبر 8.3 درصد افزایش، اما نسبت به سال گذشته 15 درصد کاهش داشته است.

استرالیا 4.8 درصد از کل واردات کنسانتره مس به چین در سال 2019 را به خود اختصاص داده و همچنین پنجمین تامین کننده بزرگ، پس از کشورهای شیلی، پرو، مغولستان و مکزیک است.

  • منبع: metalonline.ir
  • تاریخ: شنبه 6 دی 1399 - 17:59
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: اخبار فلزات
  • بازدید: 364
لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید