Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












رشد بخش کبالت استرالیا به دلیل در امان ماندن از کووید-19

رشد بخش کبالت استرالیا به دلیل در امان ماندن از کووید-19

به گزارش متال آنلاین، کووید-19 نتوانسته است صنعت کبالت استرالیا را از پای درآورد.

طبق آخرین گزارش موسسه فیچ‌سولوشنز، بخش معدنکاری کبالت استرالیا در سال 2020 رشد مثبتی را تجربه خواهد کرد، زیرا این بخش معدنی استرالیا از بیماری همه‌گیر کووید-19 صدمه‌ای ندیده است.

موسسه فیچ همچنین پیش‌بینی کرده است که، بخش معدنکاری کبالت استرالیا در سال 2020 در مقایسه با سال 2019 رشد 4 درصدی را تجربه خواهد کرد. از تاریخ 5 نوامبر، استرالیا 27،634 مورد مبتلا به کووید-19 داشته که از آن زمان تاکنون کاهش شیوع قابل توجهی در این کشور، در مقایسه با بازارهای بزرگ دیگر، مشاهده شده است.

در طی نیمه اول سال 2020، معدن نیکل و کبالت مارین مارین کمپانی گلنکور، در استرالیای غربی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، در تولید کبالت رشد 14 درصدی داشته است. در سال 2019 معدن مارین مارین، 66.7% از کل تولید کبالت در استرالیا را به خود اختصاص داد و عنوان بزرگترین تولیدکننده کبالت استرالیا در سال 2019 را از آن خود کرد.

براساس پیش‌بینی‌های موسسه فیچ، بخش کبالت استرالیا، به طور متوسط رشد 5.3 درصدی را بین سال‌های 2021 تا 2029، در مقایسه با میانگین رشد 2.4 درصدی در سال‌های بین 2010 تا 2020 خواهد داشت.

طبق اظهارات سازمان زمین‌شناسی آمریکا (USGS)، استرالیا سومین تولیدکننده بزرگ کبالت در سال 2019 پس از جمهوری دموکراتیک کنگو (DRC) و روسیه بوده است.

خاطر نشان می‌کنیم، در حال حاضر استرالیا 68 پروژه کبالت دارد، که در فهرست پروژه‌های معدنی حیاتی 2020، قرار دارند.

در اوایل اقدامات پیشگیرانه استرالیا، دولت استخراج معادن را به عنوان یک تجارت ضروری اعلام کرد و فعالیت‌های استخراج کبالت را از سر گرفت.

موسسه فیچ می‌گوید، استرالیا دومین ذخایر بزرگ کبالت را در اختیار دارد و به همین علت این کشور توانایی حفظ رشد تولید در طولانی مدت را دارد.

فیچ همچنین انتظار دارد، در دهه آینده، استرالیا افزایش رشد تولید کبالت را با برجسته کردن چند عامل اصلی تجربه کند.

DRC یا همان جمهوری دموکراتیک کنگو، بزرگترین تولیدکننده کبالت در جهان است. این کشور، در سال میلادی گذشته(سال 2019)، نزدیک به 71.4% از کل تولید کبالت در جهان را به خود اختصاص داده است. موسسه فیچ با اشاره به اینکه ذخایر کبالت جمهوری دموکراتیک کنگو، تقریبا سه برابر ذخایر کبالت استرالیا است، خاطر نشان کرده‌ است که عملیات‌های استخراجی در DRC، با خطرات بیشتری رو به رو هستند.

فیچ همچنین اظهار داشته است که، کاهش ریسک و افزایش ابتکارات پایدار در استرالیا باعث خواهد شد تا سرمایه‌گذاری از جمهوری دموکراتیک کنگو (DRC) به استرالیا انتقال پیدا کند.

  • منبع: metalonline.ir
  • تاریخ: شنبه 24 آبان 1399 - 15:06
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: اخبار فلزات
  • بازدید: 742
لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید