Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












چوب حراج بر قراضه‌های قیمتی

چوب حراج بر قراضه‌های قیمتی

مس پربازیافت‌ترین فلز جهان به‌شمار می‌رود. بر اساس آمارهای رسمی اعلام شده، منابع مس شناخته شده در سراسر جهان حدود ۵/۸ تریلیون پوند است که تنها حدود ۰/۷ تریلیون پوند (۱۲درصد) آن در طول تاریخ استخراج شده است یعنی به طور تقریبی همه این ۱۲درصد هنوز هم در گردش

از این رو نرخ بازیافت مس بالاتر از فلزات دیگر است. بنابراین بازیافت مس می‌تواند بخش قابل توجهی از هزینه‌های تولید مس را جبران کند.میزان انرژی مورد نیاز برای فرآوری قراضه مس، بسیار کمتر از انرژی مورد نیاز برای فرآوری سنگ معدن مس است، به گونه‌ای که فرآوری قراضه مس بین ۸۵ تا ۹۰درصد انرژی کمتری استفاده می‌کند. از این‌رو بازیافت مس از قراضه‌های مسی، نرخ این فلز سرخ را در جهان پایین نگه داشته است.
قراضه‌هایی با ارزش‌افزوده بالا
درباره ضایعات مس و چگونگی استفاده از آن در ایران، رضا طاهرزاده، قائم مقام شرکت ذوبچن مس آلیاژی اظهار کرد: بسیاری از ضایعات مس پس از جمع‌آوری، ذوب شده و به خارج از کشور صادر می‌شود. به عبارت دیگر روی ضایعات مس، ذوب مختصری انجام می‌شود و آن را به شکلی ساده لوله کرده و به نام مس صادر می‌کنند که با این روش صادر کردن، خروجی گمرکی هم به آنها تعلق نمی‌گیرد. این در حالی است که صد در صد ضایعات مس در کشور قابلیت بازیافت و تبدیل شدن دارند و این تبدیل شدن می‌تواند به مراتب ارزش افزوده بالاتری نسبت به نفت ایجاد کند، به علاوه اینکه این بازیافت همراه با اشتغالزایی زیاد است. طاهرزاده در ادامه خاطرنشان کرد: صنعت مس جزو صنایعی است که برای ایجاد آن نیاز به سرمایه زیاد است و خود این صنعت نیاز به سرمایه در گردش بالایی دارد. از این رو تهیه ضایعات مس به عنوان مواد اولیه، بسیار ضروری به‌نظر می‌رسد. مشکل این است که ضایعات داخلی را پس از ذوب ساده صادر کرده و از سوی دیگر محصول فرآوری شده را از خارج وارد می‌کنیم. وی با اشاره به شبکه جمع‌آوری ضایعات مس در داخل کشور عنوان کرد: نمکی‌ها به شکل سنتی مشغول جمع‌آوری ضایعات مس در سطح کشور هستند که اتفاقا همین نمکی‌ها درآمد بسیار زیادی از ضایعات به‌دست می‌آورند. البته بخشی از این ضایعات مربوط به نمکی‌ها می‌شود و برخی از ضایعات مسی نیز مربوط به ماشین‌آلاتی است که قطعات آنها مانند پمپ‌ها، الکتروموتورها، پمپ‌های کولر و... دوباره بازیافت می‌شود.

صفحه بعد

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید