Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












هوش مصنوعی در صنعت

هوش مصنوعی در صنعت

هوش مصنوعی در صنعت

امروزه جهان با مفهوم جدیدی از تکنولوژی مواجه شده است که آن را هوش مصنوعی می‌‌‌نامیم. هوش مصنوعی در ابتدای مسیر پیشرفت خود است؛ اما می‌‌‌توان افق نزدیکی برای همه‌گیر شدن آن متصور بود و انسان، امید زیادی به استفاده از این پدیده در پیشرفت صنعت و تولیدات خود دارد. از زمان ظهور این پدیده، گزارش‌‌‌های متعددی از کاربردهای احتمالی و تاثیرات هوش مصنوعی بر صنعت منتشر شده است که اکثر آنها تاکید زیادی بر افزایش بهره‌‌‌وری صنایع دارند. مقالات و مطالعات وب‌سایت‌‌‌های Simplylearn، Financial express و ImaginaryCloud به قابلیت‌‌‌های هوش مصنوعی در صنعت اشاره دارند که می‌‌‌توان با استفاده از آنها به تولید کالا با محوریت هوش مصنوعی برای بهینه‌سازی استفاده مشتریان، پردازش و محاسبه مسائل کاربردی برای افزایش بهره‌‌‌وری، گسترش دانش تولید و کاهش زمان و انرژی مصرفی برای تولید پرداخت. همه این خدمات درحالی است که نگرانی‌های زیادی در مورد خطرات احتمالی این خلقت جدید انسان وجود دارد اما پیش‌بینی می‌شود در صورت نظارت تمام و کمال بر آن، این دستیار هوشمند، تهدید خاصی برای بشریت نباشد.تحقیقات نشان می‌دهد که استعداد، انعطاف‌پذیری، توانمندسازی فناوری در همه زمینه‌ها و رشد ارگانیک اولویت اصلی شرکت‌های بزرگ صنعتی جهان است. به‌رغم این فرصت، بسیاری از مدیران مطمئن نیستند که در کجا باید از راه‌‌‌حل‌‌‌های هوش مصنوعی برای بهره‌‌‌وری بیشتر و موثر استفاده کنند. جالب اینکه استقبال مدیران از هوش مصنوعی هنوز زیاد نبوده و اکثر شرکت‌ها به جای حضور در دل ماجرا و کسب تجربه، ترجیح داده‌‌‌‌‌‌اند رویکرد انتظار و بررسی از فاصله‌‌‌ دور را در پیش بگیرند.گزارش‌های موجود بین‌المللی تاکید دارند که مدیران اجرایی به جای اینکه به صورت نامحدود به برنامه‌‌‌های پیش‌‌‌روی خود فکر کنند، یک مسیر کلی و نقشه راه را تعیین کرده و سپس تمرکز خود را بر حوزه‌‌‌هایی محدود کنند که در آن هوش مصنوعی می‌‌‌تواند با حل مشکلات خاص تجاری، ارزش‌آفرین باشد. رهبران صنعتی می‌‌‌توانند درک بهتری از فناوری هوش مصنوعی و نحوه استفاده از آن برای حل مشکلات خاص کسب‌وکار به دست آورند. در این حالت، آنها تجربه بهتری برای پیشبرد اهداف خود دارند و بازویی به نام هوش مصنوعی نیز یاور آنهاست.
براساس پیش‎‌‌‌بینی‌‌‌ها و گزارش‌های موجود، هوش مصنوعی در گستره‌‌‌ای بلندبالا می‌‌‌‌‌‌تواند به کمک صنعت بیاید؛ خرابی‌‌‌ها را پیش‌بینی و قیمت‌ها را بررسی کند و قیمت نهایی محصول را حدس بزند، فرآیند تولید را بهره‌‌‌ورتر و خلاق‌‌‌تر کند، فرآیند تولید را تسریع و تسهیل کند، فروش را بهبود ببخشد و خطاهای محاسباتی را کاهش دهد.راه‌‌‌حل‌‌‌های هوش مصنوعی (AI) به سازندگان کمک می‌کند تا با پیش‌بینی اینکه چه زمانی یا چطور تجهیزات خراب می‌‌‌شوند، برای تعمیر و نگهداری قبل از وقوع خرابی برنامه‌‌‌ریزی کنند. همچنین در طراحی خلاق، الگوریتم‌‌‌های یادگیری ماشین با تقلید از فرآیند طراحی مهندسان، به تولیدکنندگان کمک می‌کند تا بتوانند به‌سرعت صدها گزینه طراحی را برای یک محصول پیشنهاد دهند. نرم‌‌‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی بهتر از انسان‌‌‌ها می‌‌‌تواند قیمت کالاها را پیش‌بینی کند. همچنین با گذشت زمان این پیش‌بینی‌‌‌ها به کمک ماشین لرنینگ، بهبود پیدا می‌کند تا براساس آمار و هزینه‌‌‌های موجود، قیمت نهایی تخمین زده شود.
انسان از زمانی که ایده هوش مصنوعی را پروراند، می‌‌‌دانست هوش مصنوعی این پتانسیل را دارد که روش کار را با بهره‌‌‌وری بیشتر کسب‌وکارها تغییر دهد. این به کارفرمایان کمک می‌کند تقلب را شناسایی کنند، درک داده‌‌‌های بدون ساختار را آسان‌‌‌تر کنند، نحوه کار را تغییر دهند و فرآیندهای تجاری را کارآمدتر کنند. بنابراین مهم است که صنایع را برای ورود هوش مصنوعی آماده کنیم و نشان دهیم که چگونه هوش مصنوعی می‌تواند عملکرد صنایع را بهبود دهد. بیشتر کارفرمایان از توانایی‌‌‌های هوش مصنوعی بی‌‌‌اطلاع هستند و این امر باعث می‌شود که کسب‌وکارها از هم‌‌‌اکنون شروع به کشف مزایای آن کنند و با شرکای شایسته‌ای که می‌توانند به آنها کمک کنند تا به سوی هوش مصنوعی حرکت کنند، تجربه بهتری به‌دست بیاورند. با این حال یکی از دغدغه‌‌‌های مهم این روزهای جامعه، این است که آیا هوش مصنوعی برای انسان خطرناک است یا خیر. با توجه به اینکه تاکنون نشانه خطرناکی از آن وجود نداشته و با وجود خودمختار بودن هوش مصنوعی در اداره کارها، بازهم نیازمند تاییدیه و دریافت مجوز از انسان‌‌‌هاست، تا زمانی که انسان نظارت خود را روی تصمیم‌گیری‌ها و فعالیت‌های هوش مصنوعی ادامه دهد، به نظر نمی‌رسد خطر خاصی بشریت را تهدید کند و به نوعی بهتر است این تهدید تقریبا غیرمحتمل را به فرصتی مناسب تبدیل کنیم.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید