Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












پیش‌بینی ناآرامی‌ در چین

پیش‌بینی ناآرامی‌ در چین

پیش‌بینی ناآرامی‌ در چین

یک اقتصاددان برجسته که به دولت رئیس جمهور شی جین پینگ مشاوره داده است، هشدار داد که نرخ رو به رشد بیکاری جوانان چین در صورت عدم رسیدگی مناسب می تواند باعث مشکلات سیاسی شود. لیو یوانچون، که راهنمایی هایی را در مورد اقتصاد به پکن ارائه کرده است، از جمله با ارائه یک سخنرانی به دفتر سیاسی ارشد تصمیم گیری در سال جاری، گفت: مسئله بیکاری جوانان احتمالا در دهه آینده ادامه خواهد داشت و در کوتاه مدت بدتر خواهد شد. او در گزارش مشترکی که هفته گذشته توسط یک اندیشکده دانشگاه رنمین چین، انجمن اقتصاد کلان چین منتشر شد، گفت: اگر به درستی مورد بررسی قرار نگیرد، جرقه مشکلات اجتماعی دیگری فراتر از عرصه اقتصادی خواهد بود، حتی تبدیل به محرکی برای مشکلات سیاسی خواهد شد. این سند 110 صفحه ای در آخر هفته در Weibo چین مانند توییتر به اشتراک گذاشته شد و کاربران هشدارهای نویسندگان در مورد خطرات سیاسی را برجسته کردند.
سال گذشته، شی جینپینگ با بزرگترین چالش برای قدرت حزب کمونیست در طول یک دهه تصدی خود، زمانی که اعتراضات سراسری بود، مواجه شد. - به رهبری دانشجویان - بر سر قوانین سختگیرانه "COVID Zero" فوران کرد و برخی از آنها خواستار کناره گیری رهبر چین شدند. نرخ بیکاری چین در میان افراد 16 تا 24 ساله به رکورد 20.8 درصد در ماه می رسید. کندی اقتصاد کشور همراه با سیل فارغ‌التحصیلان جدید در بازار، سیاست‌گذاران را با چالش‌هایی مواجه می‌کند که راه‌حل‌های آسان کمی دارد.
همچنین نشریه اکونومیست در سرمقاله جهانی این هفته خود به موضوع بیکاری بالا در میان جوانان چینی و سرخوردگی آنها پرداخته است. از منظر اکونومیست، شی جین‌پینگ درحالی از جوانان کشور می‌خواهد که روی اهداف حزب تمرکز کنند که بسیاری از آنها نمی‌دانند چرا باید این کار را انجام دهند.
امروز، واقعیتی که در چین مشاهده می‌شود با انتظارات فاصله بسیاری دارد. ابر تیره‌ ناامیدی بر سر چینی‌های متولد دهه۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ قرار گرفته است. از زمانی ‌که شی ‌جین‌پینگ در ۲۰۱۲ قدرت را به دست گرفت دولت چین بسته‌تر شده است و جامعه نشاط کمتری دارد.
سانسورچی‌ها، اینترنت را به مکان مأیوس‌کننده‌ای تبدیل کرده‌اند؛ دانشجویان نیز باید با ایدئولوژی شخصی شی دست‌و‌پنجه نرم کنند. از طرفی، اقتصاد چین با کاهش فعالیت‌های اقتصادی مواجه است. نرخ بیکاری برای افراد ۱۶ تا ۲۴ساله بیش از ۲۱درصد است؛ این عدد به‌قدری مأیوس‌کننده است که دولت چین در اوایل ماه جاری، از انتشار داده‌های مربوط به نرخ بیکاری امتناع کرد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید