Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












تامین برق معدن مس کو‌الی‌کو از انرژی تجدیدپذیر

تامین برق معدن مس کو‌الی‌کو از انرژی تجدیدپذیر

به گزارش متال آنلاین، شرکت معدنی آنگلو امریکایی، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان مس در جهان، از انرژی تجدیدپذیر برای پروژه مس کو‌اِلِی‌کو(Quellaveco) خود، در امریکای جنوبی، بهره خواهد برد.

به گزارش متال آنلاین، شرکت معدنکار آنگلو امریکایی، برای تامین برق مورد نیاز عملیات‌هایش در امریکای جنوبی، منبعی از انرژی تجدید‌پذیر، فراهم کرده است. نکته حائز اهمیت این است که، براساس اعلام گزارش‌های رسمی، 100 درصد برق مورد نیاز پروژه مس این شرکت در امریکای جنوبی، بواسطه انرژی تجدید پذیر تامین می‌شود، نه فقط بخشی از آن.

خاطر نشان می‌کنیم، شرکت معدنی آنگلو امریکایی، بزرگترین تولیدکننده پلاتین در جهان و همچنین تولیدکننده بزرگ الماس، مس، نیکل، سنگ آهن و زغال سنگ متالورژی و حرارتی، می‌باشد.

شرکت معدنکاری آنگلو امریکایی، برای عملیات‌های نیکل و سنگ آهن خود در برزیل از سال 2022 و برای عملیات‌های مس در شیلی از سال 2021، توافقاتی دارد و اکنون نیز توافقنامه‌ای را با شرکت Engie Energia Peru، برای تامین انرژی تجدیدپذیر برخی پروژه‌های خود از جمله معدن مس کو‌اِلِی‌کو(Quellaveco) در شهری در جنوب کشور پرو امضا کرده است که انتظار می‌رود تولیدش در سال 2022 آغاز شود.

تام مک کالی، مدیرعامل آنگلو امریکایی گفته است:

"مس نقش بسیار مهمی را در حرکت جهان به سمت اقتصاد کم کربن بازی می‌کند، بنابراین این امر برای معدن مس کو‌اِلِی‌کو آنگلو امریکایی بسیار حائز اهمیت است که با به حداقل رساندن میزان انتشار کربن خود، در این زمینه پیشگام باشد".

شرکت آنگلو امریکایی قصد دارد، میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای خود را تا سال 2030 تا 30 درصد کاهش دهد و تا سال 2040 نیز به کربن خنثی دست پیدا کند.

پروژه مس کو‌اِلِی‌کو(Quellaveco)، توسط پروژه بادی 300 میلیون دلاری 260 مگاواتی Punta Lomitas در جنوب مرکزی کشور پرو، دومین کشور بزرگ تولیدکننده مس در جهان، که توسط شرکت Engie Energia Peru در دست ساخت است، تامین می‌شود.

این نیروگاه بادی از 57 توربین بادی با ظرفیت واحد بین 4.5 تا 5.2 مگاوات در هر توربین و یک خط انتقال 60 کیلومتری تشکیل خواهد شد که می‌تواند به سیستم به هم پیوسته برق ملی (SEIN) متصل شود.

به گزارش متال آنلاین، معدن مس کو‌اِلِی‌کو، برای نخستین دوره 8 ساله خود، 150 مگاوات دریافت خواهد کرد.

همچنین، پیش‌بینی شده است، معدن مس کو‌اِلِی‌کو، از سال 2022، به طور سالانه، 225 هزار تن مس تولید کند.

در عصر حاضر، اکثر کشورهای توسعه یافته، در حال برنامه‌ریزی برای کاهش  انتشار گازهای گلخانه‌ای و خنثی کردن کربن، هستند. حتی کشور چین، که بزرگترین تولیدکننده و همچنین صادرکننده آلومینیوم در جهان است، در راستای دستیابی به خنثی کردن کربن و همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، یکی از قطب‌های بزرگ تولیدکننده آلومینیوم خود را تعطیل کرده است، چراکه در حین تولید آلومینیوم، کربن بسیار زیادی منتشر می‌شود.

  • منبع: متال نیوز
  • تاریخ: یکشنبه 29 فروردین 1400 - 16:39
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: اخبار فلزات
  • بازدید: 523
لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید