Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












آلومینیوم در چشم‎انداز 1397

آلومینیوم در چشم‎انداز 1397

بازار فلز نقره‌ای در امسال با افزایش نرخ قابل‌توجه و رونق به نسبت خوبی برخوردار بود، هرچند این افزایش نرخ بیشتر از افزایش نرخ‌های جهانی نشأت گرفته است.

ظرفیت تولید آلومینیوم سالانه حدود ۴۰۰ هزار تن است اما با طرح‌هایی که سال آینده قرار است وارد مدار تولید شود، می‌توان چشم‌انداز به نسبت خوبی را برای این صنعت در سال ۱۳۹۷ متصور بود.
افزایش ۳۰۰هزار تن آلومینیوم به ظرفیت تولید
مهم‌ترین اتفاق امسال در حوزه آلومینیوم، افزایش نرخ‌ها بود که به‌دنبال افزایش نرخ‌های جهانی بازار داخلی کشور را نیز تحت‌تاثیر قرار داد.این مطلب را مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر لامرد و پارسیان اظهار کرد: افزایش نرخ آلومینیوم در کشور به‌دنبال افزایش نرخ‌های جهانی اتفاق افتاد. محمد آشفته‌آج‌بیشه در ادامه با اشاره به کارخانه‌های جدیدی که سال آینده به ظرفیت تولیدی کشور اضافه می‌شود، گفت: کارخانه آلومینیوم جنوب درحال‌حاضر بیش از ۵۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد و براساس برنامه‌ریزی‌ها زمان بهره‌برداری از این پروژه، نیمه دوم سال آینده است.

این کارخانه آلومینیوم با ظرفیت ۳۰۰ هزار تن توانسته حدود نیمی از ظرفیت تولید کنونی را به ظرفیت آلومینیوم کشور اضافه کند. وی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش میزان تولید آلومینیوم با وارد شدن ظرفیت‌های جدید، تقاضای داخلی را می‌توان پوشش داد. این چشم‌انداز سبب بالا رفتن ظرفیت تولید سال آینده صنعت آلومینیوم کشور می‌شود. از این‌رو اگر تلاطم‌های بازار را در نظر بگیریم، سال آینده شاهد افزایش نرخ نیز خواهیم بود. مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر لامرد و پارسیان در ادامه با اشاره به ظرفیت تولید آلومینیوم کشور، عنوان کرد: ظرفیت تولید آلومینیوم کشور ۴۰۰هزار تن است که حدود همین میزان نیز برای تامین نیاز داخل وارد می‌شود.

به عبارت دیگر حدود ۸۰۰هزار تن مصرف داخلی کشور است که با وارد شدن آلومینیوم جنوب به مدار تولید ۴۰۰ هزار تن کسری وارداتی تا حد قابل‌توجهی جبران می‌شود. آشفته‌آج‌بیشه در زمینه صادرات آلومینیوم نیز عنوان کرد: تقاضای داخلی کشور بیش از صادرات است و صادرات ما بیشتر به‌طور تهاتری و در قبال مواد اولیه انجام می‌شود اما در زمینه صادرات باید بیشتر به سمت صنایع پایین‌دست مانند کابل و آلیاژهای گوناگون آلومینیومی پیش برویم.

وی در پاسخ به این پرسش که وضعیت بازار سال آینده را چگونه پیش‌بینی می‌کنید، گفت: با توجه به سیاست‌هایی که ترامپ در پیش گرفته و تلاطمی که برای اروپایی‌ها ایجاد کرده، باید منتظر ماند تا ببینیم اروپایی‌ها به کدام سمت کشیده می‌شوند و چه سیاستی را اتخاذ می‌کنند، آیا اروپایی‌ها با امریکایی‌ها آشتی می‌کنند یا این دعوا ادامه‌دار می‌شود.

صفحه بعد

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید