Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه طلا

سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه طلا

زمینه مناسب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه طلا

محمدرضا کریمی(مدیر اقتصادی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران) در خصوص سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه طلا، مطرح کرد: با توجه به ظرفیت و حجم سرمایه‌گذاری‌های انجام‌ شده در زمینه استحصال فلزاتی مانند مس و سنگ‌آهن، اکنون با کمک دانش فنی جدید و تجربه موفقیت‌آمیز در زمینه فرآوری فلز طلا، فرصتی ویژه برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به‌ منظور خرید و سرمایه‌گذاری در این حوزه فراهم شده است که مورد حمایت سازمان‌های دولتی ذی‌ربط نیز قرار دارد. بر اساس آمار‌های بخش معدنی کشور، تاکنون در ایران به‌ طور متوسط ۳۵۰ میلیون تن ذخیره خاک معدنی دارای طلا شناسایی شده است که با احتساب عیار دو گرم بر تن با کارایی ۸۵ درصد، ظرفیت تولید حداقل ۶۰۰ تن طلا در کشور وجود دارد.
مدیر اقتصادی ایمپاسکو با بیان اینکه مجموعه‌های معدنی و صنعتی کشور، به‌ خصوص ایمیدرو و ایمپاسکو، فعالیت‌های قابل توجهی در حوزه طلا داشته‌اند، بیان کرد: سود حاصل از احداث کارخانه و انجام فرآیند استحصال طلا توسط بهره‌بردار، بسیار بیشتر از فروش خاک همان معدن خواهد بود. با توجه به تیپ و نوع معادن طلا، به طور معمول در معادن با خاک‌های اکسیده تا سولفوره، برحسب فواصل حمل، عیار خاک ۰٫۳ تا ۱٫۵ گرم بر تن برای استحصال توجیه اقتصادی دارد و هر اندازه محل احداث کارخانه به معدن نزدیک‌تر باشد، صرفه اقتصادی بیشتری خواهد بود.
وی با اشاره به اتمام تدوین طرح جامع طلا، تصریح کرد: این طرح در راستای تهیه بانک اطلاعاتی جامع از وضعیت منابع معدنی طلای کشور در شهریور ۱۳۹۹ با نظارت مجتمع طلای موته آغاز شد و پس از انجام مطالعات در چهار فاز، به پیشرفت ۱۰۰ درصدی رسیده است. مدیر اقتصادی ایمپاسکو اذعان کرد: علاوه بر گزارش نهایی تهیه‌ شده، سامانه‌ای برای دسترسی ذی‌نفعان صنعت طلا طراحی شده است که تا پایان مرداد ماه امسال، بهره‌برداری از آن امکان‌پذیر خواهد بود.
کریمی با اشاره به اینکه در استان‌هایی مانند آذربایجان‌ شرقی، آذربایجان‌ غربی، کردستان، مرکزی، اصفهان، سیستان و بلوچستان و خراسان‌ جنوبی، ذخایر مطلوبی از طلا شناسایی شده است، تاکید کرد: با برنامه‌ریزی‌های ایمیدرو و ایمپاسکو و نیز مشارکت سرمایه‌گذاران این حوزه، شاهد افزایش استخراج و تولید این فلز راهبردی در سطح کشور خواهیم بود. مجموعه این اقدامات در نهایت به کاهش ریسک دولت و بخش خصوصی در امر سرمایه‌گذاری برای تولید طلا منجر می‌شود. هم‌اکنون علاوه بر راه اندازی کارخانه ۲۰۰ تنی طلای هیرد در شرق کشور، معدن طلای خونیک در حال عملیات اکتشاف تکمیلی است و سرمایه‌گذاری آن از سوی هلدینگ سدید با احداث کارخانه ۲۰۰ کیلوگرم شمش طلا تعریف شده است.
مدیر اقتصادی ایمپاسکو با اشاره به استقبال شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران بزرگ کشور از فلز طلا در مقایسه با مس و آهن طی دو سال گذشته، تاکید کرد: از جمله این سرمایه‌گذاری‌ها، فعالیت شرکت گل‌گهر در معدن طلای سیاه‌جنگل استان سیستان و بلوچستان است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید