Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












قرارداد ۲۷ ساله ایتالیا و قطر

قرارداد ۲۷ ساله ایتالیا و قطر

قرارداد ۲۷ ساله ایتالیا و قطر

شرکت اِنی ایتالیا یک قرارداد ۲۷ ساله برای خرید گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) با شرکت «قطر انرژی» امضا کرد. این سومین قرارداد انرژی است که شرکت «قطر انرژی» پس از قرارداد با توتال انرژی فرانسه و شل، امضا می‌کند.
از سال ۲۰۲۶، جوینت ونچر شرکت «قطر انرژی» و شرکت اِنی، سالانه حداکثر ۱.۵ میلیون تن ال‌ان‌جی به پایانه وارداتی شناور در پیومبینوی ایتالیا تحویل خواهد داد. همزمان با آماده شدن اروپا برای دومین زمستان بدون واردات گاز روسیه، شرکت‌های انرژی بزرگ اروپایی، بعضی از طولانی‌مدت‌ترین و بزرگترین قراردادهای خرید ال‌ان‌جی را منعقد می‌کنند. پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین که بازارهای انرژی را ملتهب کرد، کشورهای اروپایی، امنیت تامین انرژی را نسبت به اهداف انرژی سبز در اولویت قرار دادند و در نتیجه، قراردادهای بلندمدت خرید ال‌ان‌جی از قطر، جذاب‌تر شده اند.
قطر که با آمریکا و استرالیا بر سر جایگاه بزرگترین صادرکننده ال‌ان‌جی جهان رقابت دارد، ده‌ها میلیارد دلار برای افزایش تولید به میزان ۶۴ درصد تا سال ۲۰۲۷، سرمایه‌گذاری کرده و به دنبال یافتن مشتری است. شرکت‌های توتال انرژی و شل هم در پروژه توسعه گازی قطر، سرمایه گذاری کرده اند.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید