Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












۲۰۱۷ سال خوب مس از دیدگاه ICSG

۲۰۱۷ سال خوب مس از دیدگاه ICSG

گروه بین‌المللی مطالعات مس در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده است که به‌دلیل رشد مصرف خودروهای برقی در سال جاری و همچنین وجود برخی مشکلات در عرضه مس، این فلز سرخ بیشترین رشد ممکن را در 2017 داشته است.

وقفه‌های تولیدی در برخی از بزرگ‌ترین معادن دنیا و رشد تولید خودروهای برقی که تقاضای جهانی فلزات پایه شامل آلومینیم، مس و نیکل را افزایش می‌دهد باعث شد که مس فلز پایه‌‌ای باشد که طی سال جاری، به بیشترین شکل ممکن تحت‌تأثیر سفته‌بازی در بازار قرار بگیرد. در همین زمینه، «کارلوس ریزوپاترون»، مدیر بخش اقتصاد و محیط‌زیست گروه بین‌المللی مطالعات مس با بیان این‌که مهم‌ترین عامل رشد قیمتی مس به وقفه‌های تولیدی ایجادشده برمی‌گردد، اعلام کرد که «طی سال جاری، بازار مس با وقفه‌های تولید متعددی به ویژه در اندونزی، آفریقا و آمریکای لاتین همراه بود. بزرگ‌ترین وقفه‌های تولیدی که به‌وقوع پیوست، اختلافات کارگری در معدن «گراسبرگ» شرکت فری‌پورت مک‌موران واقع در اندونزی و معدن «اسکوندیدای» شیلی شرکت بی.اچ.پی واقع در شیلی بود. در نتیجه وقفه‌های تولید متعدد، تولید جهانی مس معدنی از حدود 20 میلیون و 300هزار تن در سال 2016 به 19 میلیون و 800هزار تن در سال جاری رسید.»

در نتیجه چنین مشکلاتی در بخش عرضه، قیمت مس در اواسط ماه اکتبر به حداکثر 7هزار و 177 دلار بر تن نیز بالا رفت. قیمت مس در ابتدای سال جاری برابر با 5هزار و 543 دلار بر تن بود. با وجود این‌که برخی از ظرفیت‌های معدنی نیز رفته‌رفته به بازار تولید بازگشتند و سرمایه‌گذاری در بازار افزایش یافت، قیمت مس در اواسط ماه نوامبر به 6 هزار و 768 دلار بر تن کاهش یافت. در حالی که تقاضای مس در حال افزایش بود، چنین تعدیل قیمتی در ماه نوامبر از نگاه فعالان بازار قابل پیش‌بینی بود. گفتنی است که افزایش 4درصدی تقاضای جهانی مس تصفیه‌شده عمدتاً به صنایع ساختمان، نیروگاهی و حمل‌و‌نقل چین مرتبط است؛ چراکه چین، تقریباً نیمی از مس جهان را مصرف می‌کند.

صفحه بعد

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید