Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












ضرورت کسب مهارت‌های شغلی قبل از ورود به بازار کار

ضرورت کسب مهارت‌های شغلی قبل از ورود به بازار کار

ضرورت کسب مهارت‌های شغلی قبل از ورود به بازار کار
کسب مهارت‌های شغلی مؤثرترین راه برای ایجاد اشتغال محسوب می‌شود و سرمایه‌گذاری در آموزش‌های مهارتی نه تنها به تربیت افراد متخصص و ماهر می‌پردازد، بلکه نیاز واحدهای اقتصادی به نیروی کار ماهر را نیز تأمین می‌کند. گزارش‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۷۰ درصد از افرادی که دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای را گذرانده‌اند، در ورود به بازار کار موفق بوده‌اند.
برای رشد و توسعه اقتصاد، مهارت‌های فنی و حرفه‌ای از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند، چرا که در تأمین نیروی انسانی ماهر و کارآمد تأثیرگذار هستند. آموزش‌های فنی و حرفه‌ای فرصت‌های مناسبی برای بهره‌برداری از منابع انسانی فراهم می‌آورند و توانمندی‌های لازم برای ورود به بازار کار و ایجاد اشتغال پایدار را تقویت می‌کنند. کارشناسان معتقدند یکی از علل اصلی بیکاری در جامعه، کمبود مهارت‌های مورد نیاز بازار کار از سوی فارغ‌التحصیلان و جویندگان کار است. به گفته آن‌ها، ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار و رشته دانشگاهی فارغ‌التحصیلان نقش مؤثری در ایجاد فرصت‌های شغلی دارد.
بر اساس گزارش‌ها، بیش از ۷۰ درصد افرادی که آموزش‌های مهارتی را گذرانده و دوره‌های فنی و حرفه‌ای را طی کرده‌اند، در ورود به بازار کار موفق بوده‌اند. این موضوع نشان می‌دهد که مدرک‌گرایی نه تنها تأثیر قابل توجهی در ورود سریع به بازار کار نداشته، بلکه موجب بیکاری فارغ‌التحصیلان و جویندگان کار شده و کشور از وجود نیروی کار ماهر بی‌بهره مانده است.
مهرداد عظیمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، در گفت‌وگو با ایسنا، با تأکید بر اهمیت آموزش‌های مهارتی در اشتغالزایی و راهیابی جوانان به بازار کار، اظهار داشت: جایگاه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در کاهش نرخ بیکاری بسیار حائز اهمیت است و لازم است تعامل و ارتباط مؤثری میان بنگاه‌های اقتصادی و این سازمان در بحث آموزش‌های مهارتی برقرار شود.
وی سرمایه‌گذاری در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را بسیار ارزشمند دانست و افزود: بی‌توجهی به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در برخی جوامع باعث شده افراد به جای کسب مهارت، به سمت دانشگاه‌ها گرایش پیدا کنند که این امر به بیکاری نیروی کار منجر شده است. عظیمی تأکید کرد که آموزش‌های فنی و حرفه‌ای باید با هدف ایجاد اعتماد به نفس و ترویج مهارت‌آموزی ادامه یابد، زیرا مهارت‌آموزی در اشتغال‌پذیری افراد و ورود آن‌ها به بازار کار تأثیرگذار است.
وی همچنین بیان کرد که نزدیک به ۸۰ درصد از فعالیت‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به اشتغالزایی منجر می‌شود و امروز بیش از ۶۰ درصد از مأموریت‌های آموزشی این سازمان که به آموزش‌های آزاد مربوط می‌شود، توسط بخش خصوصی و مردم انجام می‌گیرد. ۴۰ درصد از کل آموزش‌های ارائه شده توسط سازمان فنی و حرفه‌ای در بخش دولتی است که شامل مهارت‌آموزی جوانان، مراکز جوار کارگاهی، مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای آزاد و مهارت‌آموزی در محیط‌های واقعی کار می‌شود.
کارشناسان آموزش‌های مهارتی را تکمیل‌کننده آموزش‌های نظری می‌دانند و معتقدند که افراد باید از دوران ابتدایی با مقوله مهارت و کسب و کار آشنا شوند. بی‌تردید سرمایه‌گذاری در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ارزشمند است، چرا که نیروی انسانی ماهر موجب رونق بازار کار و رشد و توسعه اقتصادی می‌شود.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید