Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












ایران توانایی اجرای پروژه های برون مرزی را در حوزه آلومینیوم دارد

ایران توانایی اجرای پروژه های برون مرزی را در حوزه آلومینیوم دارد

ایران نخستین تولید کننده شمش آلومینیوم در خاورمیانه محسوب می شود و اکنون شرکت ایرالکو عضو بورس فلزات لندن است .

ایران در رتبه نخست ذخایر هیدرو کربوری جهان جای دارد و مزیت انرژی بویژه گاز, فرصتی را در اختیار کشورمان قرار داده است و با تبدیل انرژی گاز تولیدی دو فاز عسلویه, می توان به تولید پنج میلیون تن آلومینیوم یا همان انرژی جامد, تولید روزانه 2.4 میلیون تن متر مکعب آب و بیش از یک میلیون فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم دست یافت. بدین ترتیب با در نظر گرفتن سرانه مصرف آب در بخش خانگی کشور به میزان 200 لیتر در روز امکان تامین آب مصرفی برای بیش از 10 میلیون نفر از جمعیت کشور فراهم می آید.

رقابت پذیری امروز در صنعت آلومینیوم, در واقع دسترسی به منابع انرژی ارزان است که جمهوری اسلامی از بهترین شرایط بهره می گیرد و در واقع 30 درصد هزینه تولید در این صنعت به انرژی مربوط می شود.

به گفته مدیرعامل ایرالکو امکان ساخت 10 شهر بالای یک میلیون نفر در سواحل جنوبی کشور از خوزستان تا سیستان و بلوچستان وجود دارد و در شرایطی که با بحران کم آبی در فلات مرکزی ایران و نیز بحران اشتغال در سراسر کشور روبرو شده ایم، در پیش گرفتن سیاست تبدیل انرژی و تولید انرژی جامد در قالب آلومینیوم می تواند زمینه ساز تمدنی جدید در ایران شود.

وزارت صنعت، معدن وتجارت براساس سند راهبردی دستیابی به ظرفیت یک میلیون و 200 هزارتنی تولید آلومینیوم را در افق 1404 هدف گذاری کرده و این درحالی است که ظرفیت فعلی این بخش را 470 هزار تن اعلام کرد.

مجموع تولید شمش آلومینیوم در کشور سال گذشته 350 هزار تن اعلام شد که بیش از 74 درصد ظرفیت تولید این بخش را پوشش می دهد.

پورعطار در ادامه گفت: شرکت ایرالکو در اردیبهشت ماه امسال تفاهم نامه سرمایه‌گذاری دو میلیارد دلاری را با شرکت سی.آر.ای.سی (CRIC) چین در تهران امضا کرد که براساس آن سایت شماره دو ایرالکو در شهرک صنعتی خیرآباد در استان مرکزی فعال خواهد شد.

به گفته وی, این سایت در جوار فرودگاه بین‌المللی و راه‌آهن سراسری واقع شده است و انتظار می‌رود شهرک صنعتی خیرآباد در آینده‌ای نه چندان دور به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل شود و در عین حال فعال سازی سایت شماره دو این واحد در واقع چند هزار فرصت شغلی را در مرحله ساخت و اجرا و نیز هنگام بهره برداری فراهم می سازد.

پورعطار اضافه کرد: مکان فعلی ایرالکو به عنوان سایت شماره یک طرح های بهینه سازی, نوسازی و صنایع میان دستی و پایین دستی از جمله فویل, کویل, ورق خودرو دنبال خواهد شد.

خرداد ماه امسال یادداشت تفاهمی بین سازمان ایمیدرو و شرکت نالکوی هند برای احداث یک کارخانه مشترک آلومینیوم در تهران امضا شد, وجود ذخایر فراوان گاز در ایران و منابع بوکسیت و آلومینای هند, سبب شد تا دو کشور کار مشترکی مانند احداث کارخانه آلومینیوم را در برنامه‌های خود قرار دهند.

براساس این تفاهمنامه آلومینای مورد نیاز کارخانه تولید شمش آلومینیوم به ‌وسیله شرکت نالکوی هند و گاز و نیروی کار نیز از طرف ایران تامین می‌شود و درنهایت این محصول مشترک در بازارهای صادراتی عرضه خواهد شد.

منطقه چابهار برای ساخت کارخانه یاد شده مورد نظر است, زیرا هر دو کشور معتقدند منطقه چابهار ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های لازم را برای احداث این کاخانه داراست.

اکنون ساخت یک واحد 300 هزار تنی آلومینیوم در منطقه لامرد پارسیان به نام سالکو با پیمانکاری یک شرکت چینی در دست انجام است که 49 درصد سهام آن برای ایمیدور و 51 درصد آن برای شرکت سرمایه‌گذاری غدیر است, بنابراین کل تولید آلومینیوم با بهره برداری از این واحد که حدود 30 ماه زمان برای آن پیش بینی شده به حدود 800 هزار تن خواهد رسید .

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید