Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












ایران جز پنج کشور شاخص جهان در حوزه تحقیقات معدنی است

ایران جز پنج کشور شاخص جهان در حوزه تحقیقات معدنی است

جمهوری اسلامی امروز در بخش عناصر نادر خاکی، دانش فنی را به دست آورده و آن را بومی سازی کرده است.

حوزه شناسایی عناصر نادر خاکی در توان و امکان همه کشورهای جهان نیست و ایران اسلامی امروز پیشرفت های قابل ملاحظه ای در این بخش با بهره گیری از نیروی انسانی توانمند خود به دست آورده است.

ملاطاهری یادآورشد: شرایط تحریم فضایی را به وجود آورده بود که کشورهای معدنی جهان برای همکاری های پژوهشی و تحقیقاتی با ایران مشکلاتی داشتند اما امروز برای همکاری ابراز تمایل کرده اند.

وی خاطرنشان ساخت: مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران اکنون امکان آنالیز همه مواد معدنی فلزی و غیرفلزی را دارد؛ علاوه برآن با بهره گیری از تجهیزات روز نسبت به فرآوری مواد معدنی و با استفاده از نیروی انسانی توانمند، همه امور ارجاعی در این بخش را به خوبی انجام می دهد.

رییس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران با بیان اینکه فعالیت این مجموعه متناسب با سیاست های کشوری پیش می رود، افزود: هرگاه برنامه ها روی مواد فلزی تمرکز داشته باشد، مطالعات و تحقیقات بر آن بخش تمرکز می یابد؛ هر زمان به سمت مواد غیرفلزی رویکرد داشته باشیم، مرکز متناسب با آن برنامه ریزی می کند.
ملاطاهری یادآورشد: وزیر معادن و زمین شناسی گینه کوناکری دیروز با حضور در این مرکز نسبت به امکانات موجود شگفت زده شد و اظهار داشت، به یقین پیشرفت های جمهوری اسلامی در بخش معادن با وجود چنین مرکز تحقیقاتی به شکل تصادفی روی نداده است.

وی اضافه کرد: گینه کوناکری اکنون ابراز علاقه کرده که یک بخش از همکاری بین دو کشور در حوزه تحقیقات و پژوهش در عرصه معادن باشد و این امر از جانب ایران امکان اجرایی دارد.

ملاطاهری گفت: سال گذشته در سفر رییس جمهوری آفریقای جنوبی به تهران یک تفاهمنامه با شرکت مینتک این کشور امضا شد که اجرای آن در واقع یک دریچه بزرگ پیش روی جمهوری اسلامی برای فعالیت در بخش تحقیقات معدنی است.
وی اضافه کرد: ایران و آفریقای جنوبی براساس این تفاهمنامه می توانند فعالیت مشترک تحقیقاتی در زمینه های ارجاع شده انجام دهند و به این ترتیب عرصه وسیعی در این بخش برای فعالیت ایران فراهم شده است.

رییس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران گفت: تهران و پرتوریا اکنون آمادگی دارند که پروژه های مشترک تحقیقاتی در حوزه معادن را در آسیا، آمریکای لاتین، خلیج فارس و ... اجرایی کنند.

انجام مطالعات فنی و مهندسی در واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی فرآوری مواد معدنی، آموزش پرسنل مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی و نیز انتقال دانش فنی در بخش فرآوری مواد معدنی از جمله چارچوب هایی است که در تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی و شرکت مینتک آفریقای جنوبی ذکر شده است.

ملاطاهری یادآورشد: براساس تفاهم نامه یاد شده، اگر شرکت مینتک بخواهد پروژه فرآوری را در کشورهای عضو سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) انجام دهد، می تواند از همکاری مشترک با مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی ایران استفاده و در مقابل تهران نیز از خدمات شرکت مینتک برای انجام پروژه فرآوری در کشورهای عضو اکو استفاده کند.

مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران در شهرک تحقیقاتی کاووش در 65 کیلومتری غرب تهران در مسیر آزادراه کرج - قزوین واقع شده است.

مهمترین اهداف این مرکز، انجام مطالعات کانی شناسی و شیمیایی روی نمونه های اکتشافی، معدنی و کانه آرایی و همچنین تحقیقات فرآوری مواد معدنی در دو مقیاس آزمایشگاهی و نیمه صنعتی و بهینه سازی فرآیندهای فرآوری است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید