Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












عصر یخبندان در قراضه های مسی

عصر یخبندان در قراضه های مسی

قراضه مس نقش پررنگی در تولید محصولات مسی در دنیا دارد. برای مثال در تولید مفتول مسی که 61 درصد از کل مصرف جهانی مس را تشکیل می‌دهد،‌ قراضه نقش بسیار مهمی دارد.

چین که بزرگترین مصرف‌کننده مس در دنیا محسوب می‌شود بزرگترین مصرف‌کننده تمام اشکال قراضه نیز به شمار می‌آید. به‌طوری‌که این کشور در سال 2015, 41 درصد از بازار را به خود اختصاص داد. درگذشته اروپای غربی و ایالات متحده امریکا مهمترین مصرف‌کنندگان این محصول بودند و در سال‌های 1990 تا 2005 حدود 40 تا 50 درصد از کل بازار را در اختیار داشتند. از آن زمان تاکنون به دلیل تعطیلی واحدهای ذوب و پالایش و واحدهای تولیدی و همچنین تاثیر روزافزون چین و سایر بازارهای نوظهور کاهش قابل توجهی در سهم این نواحی رخ دده است.

  البته واردات ناخالص قراضه در چین در سال 2012 به حداکثر مقدار 4.86 میلیون تن رسید و در سال‌های بعدی روندی نزولی در پیش گرفت. مجموع واردات ثبت‌شده در سال 2015, 3.66 میلیون تن بود. کاهش مذکور تا حدی ناشی از کنترل‌های گمرکی سخت‌گیرانه است که از آن به‌عنوان «عملیات حصار سبز» یاد می‌شود.


البته عرضه کم قراضه در بازارهای جهانی ناشی از افت قیمت مس نیز هست چراکه قیمت‌های پایین این فلز صنعتی سودآوری تولیدکنندگان قراضه در چین را تحت تاثیر قرار داده است. به‌علاوه تعرفه‌های بالای ذوب و پالایش به تشویق تولیدکنندگانی منجر شد که قادر به حداکثر نمودن تولید اولیه نسبت به تولید قراضه هستند. کشور چین امتیاز قابل توجهی نسبت به سایر کشورهای مصرف‌کننده قراضه داشته است. به این معنی که برای تخلیه بار و درجه‌بندی قراضه وارداتی با استفاده از روش مرتب‌سازی دستی می‌توان از نیروی کار ارزان در بنادر این کشور استفاده کرد. البته این امتیاز همراه با افزایش هزینه‌های نیروی کار در حال کمرنگ شدن است. انتظار می‌رود همراه با توسعه‌یافتگی اقتصاد چین طی دوره مورد پیش‌بینی تا سال 2035 تولید داخلی قراضه مس افزایش یابد.
مصرف قراضه مس
در سال 2015 مس تولیدشده از قراضه در واحدهای ذوب, تصفیه و در استفاده مستقیم در تولید محصولات در سطح دنیا به 9.36 میلیون تن رسید که یک کاهش 4.6 درصدی را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد و حدودا 33.7 درصد از کل مصرف مس را تشکیل می‌دهد. استفاده مستقیم قراضه در تولید محصولات مسی بیشترین سهم یعنی 63 درصد از کل را به خود اختصاص می‌دهد و واحدهای ذوب و تصفیه به‌ترتیب سهم 22 و 15 درصدی دارند.
چشم‌انداز قراضه مس
به‌طور تاریخی همبستگی معقولی بین تغییرات قیمت مس و دسترسی به قراضه وجود داشته است. به‌طورکلی قیمت‌های بالای تمایل به افزایش موجودی قراضه دارند و برعکس. با توجه به ضعف قیمت‌های مس انتظار می‌رود به دلیل عدم جذابیت جمع‌آوری قراضه،‌ عرضه آن کاهش یابد. پیش‌بینی می‌شود قیمت‌های مس تا سال 2016 در روندی نزولی کاهش یابد و تا سال‌های بعد از دهه جاری به‌طور قابل توجهی بهبود نیابد. در نتیجه انتظار می‌رود سهم قراضه از بازار با افت همراه باشد. پس از سال 2019 همراه با حرکت قیمت مس به سمت سطوح جذاب بلندمدت وودمکنزی که 7275 دلار بر تن است, نرخ‌های جمع‌آوری قراضه نیز افزایش خواهد یافت و بهبود عرضه قراضه را در پی دارد. این در حالی است که قیمت‌های بالای کنسانتره به جذابیت بیشتر قراضه نزد واحدهای ذوب نیز منجر خواهد شد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید