Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












بحران جهانی آب می تواند صنعت انرژی را از بین ببرد

بحران جهانی آب می تواند صنعت انرژی را از بین ببرد

از بین رفتن صنعت انرژی با بحران جهانی

کمبود آب می تواند رونق انرژی سبز را از مسیر خود خارج کند و حتی مانع تولید سوخت فسیلی شود. با افزایش نگرانی ها در مورد کمبود آب، عمدتاً به دلیل تغییرات آب و هوایی، این نگرانی وجود دارد که انتقال بزرگ به انرژی های تجدیدپذیر حتی بیشتر متوقف شود. سال‌هاست بخش انرژی و تقریباً هر بخش دیگری، آب را امر مهمی می‌داند و آن را به عنوان یک منبع فراوان می‌نگرید. اما همانطور که به عصر جدیدی از انرژی های تجدیدپذیر می رویم، پیدا کردن مقادیر زیادی آب مورد نیاز برای تامین انرژی عملیات انرژی سبز ممکن است چندان آسان نباشد. و این فقط انرژی های تجدیدپذیر نیستند که به دلیل کمبود آب در معرض تهدید قرار می گیرند، زیرا همچنین مانع از تولید سوخت فسیلی شده و امنیت غذایی را تهدید می کند.
در ماه‌های اخیر شاهد خشکسالی‌های شدید در سراسر اروپا و ایالات متحده بوده‌ایم که در نهایت باعث می‌شود مردم به اهمیت امنیت آب پی ببرند. استفانو ونیر، مدیرعامل شرکت زیرساخت‌های انرژی ایتالیایی اسنام، تأثیر عظیمی را که خشکسالی‌های اخیر بر امنیت غذایی و تولید انرژی داشته است، برجسته می‌کند. سطح پایین آب که به عنوان "بدترین خشکسالی اروپا در 500 سال اخیر" نامگذاری شده است، توانایی حمل و نقل و همچنین خشک شدن خاک و کاهش عملکرد محصولات تابستانی را محدود کرده است .
ونیر توضیح می‌دهد : «برای مدت طولانی، آب به‌صورت رایگان موجود در نظر گرفته می‌شد، به‌عنوان چیزی که به طور کامل در هر مقداری در دسترس است.» او ادامه داد: "اکنون، ما در حال کشف هستیم که با تغییرات آب و هوایی ، آب می تواند کمیاب شود." و بنابراین، «ما باید ادراک اهمیت، و ارزش آب را نیز در رابطه با تولید انرژی کشف کرده ایم که بدون آب، نمی توانیم انرژی مورد نیاز خود را تولید کنیم. و یا نمی توانیم سوخت برای پر کردن نیروگاه ها را حمل کنیم.
خشکسالی قبلاً نگرانی هایی را برای اپراتورهای نیروگاه هسته ای که برای خنک کردن راکتورهای هسته ای خود به آب رودخانه ها متکی هستند، ایجاد کرده است. EDF معمولاً از آب رون و گارون استفاده می کند، اما افزایش دمای آب به این معنی است که خروجی انرژی هسته ای می تواند در طول دوره های گرم کاهش یابد. به گفته چندین شرکت انرژی اروپایی، کاهش سطح آب همچنین مانع از عملیات سنتی انرژی مانند تولید زغال سنگ شده است.اما موضوع کمبود آب شاید بیشترین ضرر را برای پروژه های برق آبی داشته باشد. در ایالات متحده، چندین عملیات برق آبی در امتداد رودخانه‌هایی با کاهش سطح آب واقع شده‌اند و خطر کمبود آب تا سال 2050 افزایش می‌یابد. مونتانا، نوادا، تگزاس، آریزونا، کالیفرنیا، آرکانزاس و اوکلاهما بیشترین آسیب را متضرر میشوند و مطالعه اخیر منتشر شده در مجله واتر نشان داد که 61 درصد از تمام سدهای برق آبی جهان در حوضه هایی با خطر بسیار زیاد یا شدید برای خشکسالی ، سیل یا هر دو قرار دارند. علاوه بر این، از هر پنج سد برق آبی، یک سد در مناطق پرخطر سیل خواهد بود که نسبت به امروز یک در ۲۵ سد افزایش یافته است.
جف اوپرمن، دانشمند ارشد جهانی آب شیرین صندوق جهانی حیات وحش ، توضیح می‌دهد : «پروژه‌های نیروگاه‌های آبی باید با طیفی از خطرات هیدرولوژیکی – از آب بسیار کم تا بیش از حد – مقابله کنند و پیش‌بینی می‌شود که این خطرات در بسیاری از مناطق به دلیل تغییرات آب و هوایی افزایش یابد.» او می افزاید: «در حال حاضر، مناطقی مانند جنوب غربی ایالات متحده، جنوب آفریقا، و برزیل را دیده ایم که در آنها تولید برق آبی به دلیل کاهش سطح آب کاهش یافته است. این فقط ایالات متحده نیست که با این چالش ها مواجه است. در ماه اوت، نروژ تهدید کرد که صادرات برق خود را به دلیل سطح پایین مخزن محدود خواهد کرد. این کشور که حدود 90 درصد از تولید برق خود را به برق آبی متکی است، مقررات مربوط به تولید برق را افزایش داد تا از تمام شدن آب سطح مخازن برق آبی جلوگیری کند. این خبر تنها چند روز پس از آن منتشر شد که طولانی ترین کابل برق زیردریایی جهان شروع به انتقال انرژی آبی از نروژ به بریتانیا کرد.
در صورت ادامه وقوع این رویدادهای آب و هوایی شدید و کمبود آب مرتبط با آن، این نوع محدودیت‌ها می‌توانند عادی شوند. موج گرمای اخیر اروپا بسیار فراتر از انتظارات کارشناسان آب و هوا بود و چندین کشور به رکوردهای بی سابقه ای رسیدند که منجر به آتش سوزی در مناطقی شد که قبلاً چنین رویدادهایی را تجربه نکرده بودند و واقعیت تأثیرات تغییرات آب و هوایی را نشان می دهد.
کمبود آب علاوه بر تأثیر مخربی که بر تولید انرژی دارد، تأثیر بسیار منفی بر تولید مواد غذایی نیز دارد. با توجه به اینکه چندین منطقه از جهان سال به سال شاهد برداشت های ضعیف تری هستند، با افزایش دما و کمبود آب به یک چالش، بسیاری از کشورها نگران سطح تولید مواد غذایی خود هستند. و رابطه آب-غذا-انرژی نگرانی‌هایی را در مورد تأثیر دو عامل دیگر بر بخش انرژی ایجاد کرده است. ما در حال حاضر شاهد کارکرد این پیوند به شکل دیگری هستیم، با افزایش قیمت گاز که باعث کمبود کود می شود ، که تأثیر کمبود آب بر عملکرد کشاورزی را تشدید کرده است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید