Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












پشنهادهای امیر کاوه در کنفرانس لوله های فولادی متال بولتن

پشنهادهای امیر کاوه در کنفرانس لوله های فولادی متال بولتن

امیر حسین کاوه دبیر سندیکای لوله و پروفیل فولادی 4 خرداد 95 طی سخنرانی در کنفرانس لوله های فولادی متال بولتن به ظرفیتها و طرحهای توسعه این صنعت پرداخت .

بیش از 18 میلیون تن ظرفیت لوله های فولادی در کشور وجود دارد كه 4 میلیون تن آن مربوط به لوله های قطور فولادی است.
این ظرفیت تولید لوله فولادی از پروانه های صادرشده توسط وزارت صنایع و دستگاهها تولید برای 120 كارخانه عضو سندیكای لوله و پروفیل فولادی كشور ثبت شده است. سندیكای تولیدكنندگان لوله و پروفیل فولادی كشور یك تشكل اقتصادی 45 ساله است كه كارخانجات لوله و پروفیل فولادی سراسر كشور و 40هزار شاغل عضو آن هستند.  اما هم اكنون تولید در كشور كمتر از 30 درصد ظرفیت موجود است. الان كشور ایران می تواند به همه كشورهای همسایه و حتی منطقه لوله و پروفیل صادر كند. در حال حاضر منطقه خلیج فارس برای 5 سال آینده به 20 هزار كیلومتر لوله های فولادی قطور خطوط انتقال نیاز دارد و حداقل نیاز به 10 میلیون تن لوله و پروفیل ساختمانی دارد ، ورق و لوله و پروفیل فولادی استخوان بندی صنایع است و در بیش از 600 گروه كالائی كاربرد دارد.

چند پیشنهاد کلیدی:
1 - شنیده شده درخواست هایی جهت احداث كارخانجات جدید لوله در این منطقه درحال بررسی است كه به هیچ عنوان توصیه نمی شود و مسلماً ایجاد ظرفیت جدید به صلاح سرمایه گذار نخواهد بود.
2 - سرمایه گذاران منطقه می توانند از ظرفیت موجود كشور ایران به راحتی استفاده كنند.
3 - حمل لوله به سمت منطقه خلیج فارس كار درستی نمی باشد و بجای آن بایستی ورق های موردنیاز تأمین شود و مصرف كننده ها می تواند با عقد قرارداد, لوله موردنیاز خود را از ایران با قیمت های رقابتی و با بالاترین کیفیت در حداقل زمان ممکن خریداری كند.
4 - شركت های لوله سازی ایران آماده اند درصدهایی از سهام خود را به شركتهای خارجی حتی سهام مدیریتی واگذار كنند.
5 - پیشنهاد می شود بجای احداث كارخانه لوله که مثلاً ‌برای 300 هزارتن ظرفیت سالانه باید در ابوظبی یا عمان و عربستان. بایستی حداقل 250 میلیون دلار هزینه شود كه پس از شروع به سرمایه گذاری حداقل 3سال بعد به بهره برداری خواهد رسید. پیشنهاد می شود بجای احداث كارخانه جدید بیایند و از ظرفیت موجود ایران استفاده كنند و این سرمایه را جهت احداث كارخانجات بالادستی از جمله تولید ورق در ایران و منطقه مصرف كنند.


6 - توجه به این نکته هم حایز اهمیت است که در ایران نیروی متخصص فراوان  نیروی كار ارزان , انرژی ارزان و سنگ آهن فراوان موجود می باشد.
7 - باید گفت در ایران كارخانجات لوله و پروفیل فولادی مشكل نقدینگی دارند نه مشكل توان تولید و تكنولوژی تولید . پیشنهاد می شود سرمایه گذاران بجای احداث كارخانجات جدید با تزریق نقدینگی و حتی فاینانس برای پروژه های مهم راکد و یا در سهامداری كارخانجات و یا بهره برداری پروژه ها بصورت BOO یا BOT اقدام کنند .
8 - به صراحت می گویم كارخانجات لوله ایران در بازاریابی بین المللی و بازارشناسی بین المللی ضعیف هستند. ما از طرف کارخانجات سندیكا اعلام می كنیم برای بازاریابان حرفه ای بین المللی و برای اخذ پروژه از 1 تا 3 درصد از كل مبلغ معامله را به كارمزد كارگزاری بازاریاب آماده پرداخت هستیم.
9 - هم اكنون كارخانجات لوله های قطور بالاتر از سایز 24 اینچ حداقل سالانه نیاز به 2 میلیون تن ورق های ضخیم فولادی برای لوله های آب و گاز دارند و ما آماده خرید ورق از منابع داخلی و خارجی هستیم و آماده مذاكره با فروشندگان ورق می باشیم.
10 - كارخانجات لوله و پروفیل فولادی زیر 7 اینچ در سال گذشته بیش از 3 میلیون تن ورق های نازك ST37 وارد كرده اند, كه علت آن عدم توان تولید كامل سایز های مورد نیاز ورق در داخل و گرانی آن به علت انحصاری بودن تولید آن توسط یك كارخانه در كشور بوده است, برای همین آن کارخانه انحصاری تولید ورق، هشتمین شرکت سود ده ایران بعد از بانکها بوده است. و سالیانه صدها میلیون دلار سود به سهامداران خود تقسیم می کند. ۱۲۰ کارخانه اکنون آماده مذاكره برای خرید ورق های نازك حداقل 3 میلیون تن از منابع خارجی و داخلی هستیم.
11 - اما پیشنهاد اصلی ما احداث كارخانه تولید ورق كویل و تخت در ایران است . ایران ظرفیت تبدیل ورق به ‌لوله های فولادی را تا 18 میلیون تن دارد اما ورق موردنیاز در ایران سهمیه بندی است و تولیدكنندگان داخلی قیمت هایشان به علت انحصاری بودن و بازار خوب داخل گاهی اوقات تا 150 دلار گران تر از ورقهای وارداتی است، لذا به جد پیشنهاد می شود احداث كارخانجات تولید ورق در یكی از مناطق آزاد سنگان، چابهار، ‌بندرعباس یا ماهشهر بررسی و اقدام شود. در ایجاد این كارخانجات ورق 120 كارخانه مصرف كننده همین ورقها نیز حاضر به سرمایه گذاری مشترك و سهامداری هستند.
12 - توجه داشته باشید ایران بیش از 5 میلیارد تن ذخایر قطعی سنگ آهن دارد. دوران تحریم تمام شده، آماده كار و تلاش بیشتر هستیم درصورتیكه شركت تولید ورق فولادی از ژاپن یا كره یا روسیه و یا چین یا یكی از كشورهای اروپایی در یكی از مناطق آزاد ایران فعلاً انبار فروش و سنتر سرویس و سپس كارخانه تولید ورق کویل و تخت احداث كند. سالانه بیش از 6 میلیون تن انواع ورق را به صورت تضمینی خریداری خواهیم کردو آماده عقد قرارداد و هستیم.

 امیرحسین کاوه، معاون گروه صنعتی سدید ودبیر سندیکای لوله و پروفیل فولادی

-----

اخبار صنعت ر برای انتشار برای ما ارسال نمائید

info@metalonline.ir

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید