Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












جوشکاری با گاز تنگستن

جوشکاری با گاز تنگستن

فرایند جوشکاری با گاز تنگستن

جوشکاری با گاز تنگستن (GTAW)، به عنوان جوشکاری با گازی مستقل شناخته می‎شود . در فرآیند جوشکاری با این روش و تولید جوش از الکترود تنگستن غیرمصرفی استفاده می‎شود. به طور معمول و مانند سایر روش‌های جوشکاری در این روش نیز از فلز پرکننده استفاده می‎شود، گرچه بعضی از جوش‎های شناخته شده مانند جوش‎های اتوژن ، نیازی به آن ندارند . منبع تغذیه جوش یک جریان انرژی الکتریکی ثابت تولید می‌کند که از طریق یک قوس و یک ستون از گازهای یونیزه و بخارهای فلزی مانند پلاسما هدایت می‎شود . بیشترین کاربرد (GTAW) ، برای جوش دادن بخش‌های نازک فولاد ضد زنگ و فلزات غیرآهنی مانند آلومینیوم ، منیزیم و آلیاژهای مس است .
GTAW روشی نسبتاً پیچیده و دشوار است که نیازمند کنترل و دقت بیشتری است. علاوه بر این، سرعت جوشکاری با این روش کندتر از بسیاری دیگر از روش‌های جوشکاری است . همچنین این نکته قابل ذکر است که اغلب ، فرآیند جوشکاری GTAW اتوماتیک انجام می‎شود . الکترود مورد استفاده در این فرایند اغلب از جنس آلیاژ تنگستن بوده و حوضچه مذاب توسط گازی خنثی مانند آرگون و یا هلیم محافظت می شود. در این فرایند امکان استفاده از ماده مصرفی (Consumable) با جنسی مشابه فلز پایه امکان پذیر بوده که به افزایش نرخ رسوب و کنترل ترکیب شیمیایی فلز جوش منجر می گردد.

متاسفانه این فرایند دارای سرعت جوشکاری پایینی است. لذا از آن جایی که هزینه جوشکاری تابع زمان آن بوده و زمان جوشکاری نیز با سرعت آن نسبت عکس دارد، پس می توان نتیجه گرفت که این فرایند یکی از گران ترین فرایند های جوشکاری می باشد که داده های عملیاتی نیز این امر را تایید می کنند. این فرایند برای جوشکاری فولادهای زنگ نزن و نیز آلیاژهای آلومینیم و مس با ضخامت هایی در بازه 1.6 تا 3.2 میلی متر مناسب بوده و گاه به منظور ایجاد پاس ریشه در ورق ها یا لوله هایی با ضخامت زیاد به کار برده می شود.

مزيت های این جوشکاری:
ظاهر ممتاز فلز جوش
عدم نیاز به تميزكاری پس از جوشکاری
امکان عالی جهت كنترل جوش
مناسب برای پاس ريشه
کیفیت قابل ملاحظه
امکان جوشکاری با استفاده یا بدون استفاده از ماده مصرفی

محدودیت های این جوشکاری:
تجهیزات پیچیده و گران در مقایسه با فرایند الکترود دستی
نرخ رسوب و سرعت جوشکاری کمتر
هزینه بالاتر نسبت به اغلب فرایندهای جوشکاری
حساسيت فراوان نسبت به آلودگی فلز پایه و مصرفی