Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












معرفی دانشکده ی مهندسی متالورژی و علم مواد دانشگاه امیرکبیر (پلی تکنیک)

معرفی دانشکده ی مهندسی متالورژی و علم مواد دانشگاه امیرکبیر (پلی تکنیک)

یکی دیگر از دانشگاه های مهم دولتی که توجه خوبی به رشته ی مهندسی مواد و متالورژی در تهران داشته و دارد, دانشگاه امیرکبیر (پلی تکنیک) میباشد .
البته برخلاف سایر دانشگاه ها این گروه آموزشی زیر مجموعه ای از دانشکده مهندسی معدن میباشد و مستقل نبوده .

دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک)

معرفی دانشکده
 دانشكده معدن و مهندسی مواد این دانشگاه در سال 1353 با نام "انستيتو مهندسي معدن و ذوب فلزات شروع به كار كرد .
دو رشته کارشناسي "متالورژي صنعتي" و "متالورژي استخراجي" به اين مجموعه وارد شدند .
همراه با توسعه و گسترش تحصيلات تکميلي، مقطع کارشناسی ارشد "شناسایی و انتخاب مواد" رشته مهندسي متالورژي راه اندازي شد. در سال 82، کارشناسي ارشد "استخراج فلزات" و در سال 88 کارشناسي ارشد "جوشکاري" نيز به مجموعه گروه مهندسي متالورژي اين دانشکده اضافه شدند .

گرایش ها

این دانشگاه در رشته ی مهندسی مواد در دوره ی کارشناسی با گرایش‌های متالورژی صنعتی و استخراجی  ,در دوره کارشناسی ارشد  با گرایش‌های استخراج فلزات و شناسایی انتخاب و روش ساخت مواد مهندسی، جوشکاری و مهندسی گاز و همچنین در دوره دکترای استخراج معدن و متالورژی مواد دانشجو می پذیرد .
اين دانشکده داراي هفت گرايش در مقطع کارشناسي ارشد مهندسي متالورژي و معدن است که ساليانه از طريق آزمون سراسري پذيراي 90 دانشجو در اين گرايش‏ها مي باشد .

همچنين در سال 1384 اولين دوره دانشجويان مقطع دكتري در رشته مهندسي متالورژي پذيرفته شدند. هم اکنون به صورت ميانگين ساليانه 20 دانشجو در مقطع دکتري با گرايش‏هاي مختلف مهندسي معدن و نيز مهندسي متالورژي در مقطع دکتري پذيرفته مي شوند.

ظرفیت ازمایشگاهی
علاوه بر آزمايشگاه هاي موجود در اين دانشکده (آزمايشگاه اشعه ايکس، آزمايشگاه شيمي تجريه، آزمايشگاه فلوتاسيون و غيره)، اخيرا با تاسيس 4 آزمايشگاه جديد ريخته‏گري، فناوري نانو، ژئوتكنيك، و جوشکاري تعداد آزمايشگاه‌هاي اين دانشكده به بيش از30 مورد رسيد كه از نظر تنوع و امكانات هم در دانشگاه و هم در كشور بي‌نظير است

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید