Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












بازیابی مولیبدنیت از کانسار پورفیری مس

بازیابی مولیبدنیت از کانسار پورفیری مس

متال آنلاین، در این مقاله تخصصی، انواع روش‌هایی که برای بازیابی مولیبدنیت از کانسار پورفیری مس به کار می‌رود را شرح خواهد داد.

سه روش کلی برای تولید خوراک کارخانه تغلیظ مولیبدنیت از کانسار پورفیری مس یا کانه مس محتوی مولیبدن، وجود دارد:

♦ مولبیدنیت به همراه کانی‌های سولفیدی مس، به کنسانتره مس فلوته می‌شود.

♦ کانی‌های سولفیدی مس، قبل فلوتاسیون مولیبدنیت، از کانه فلوته می‌شود.

♦ مولیبدنیت، قبل از فلوتاسیون کانی‌های سولفیدی مس، از کانه فلوته می‌شود.

امروزه، روش اول عمومیت دارد، چراکه مولبیدنیت به راحتی و به سرعت به همراه سولفیدهای مس فلوته می‌شود و ارزش آن نسبت به مس معمولا کمتر است.

روش دوم در کارخانه کانانیا به کار گرفته شد، در حالی که به دلیل مشکلات مربوط به حفظ شرایط بازداشت مولیبدنیت، در کل مردود شناخته می‌شود. لازم به ذکر است که، شرکت کنکات در کارخانه یوتا و شرکت آسارکو در واحد میشن، علاوه بر کنسانتره نهایی مس، کنسانتره‌های رافر – اسکونجر و کلینر – اسکونجر مس را هم به منظور بازیابی مولیبدنیت فرآوری می‌کنند.

روش سوم در کارخانه‌هایی استفاده می‌شود که ارزش مولیبدنیت در آنها بیشتر از ارزش محتوای مس کانه باشد. البته تعداد این کارخانه‌ها بسیار کم است.

برای بازیابی کانی مولیبدنیت از کانسنگ مس در روش اول، معمولا سنگ استخراجی از معدن تا ابعاد زیر 75 میکرون خرد می‌شود. در ادامه با روش فلوتاسیون تجمعی، کنسانتره مس-مولیبدن به دست می‌آید و سپس طی فرآیند فلوتاسیون تفریقی، مولبیدنیت از کنسانتره تجمعی جدا می‌شود.

مولیبدنیت، از معدود کانی‌های هیدروفوب طبیعی است؛ بنابراین فلوتاسیون این کانی به تنهایی چندان مشکل نیست، اما به علت درگیری شدید کانی‌های سولفیدی مس و مولیبدن در بافت کنسانتره تجمعی اولیه، فرآیند مس زدایی از کنسانتره مولیبدن، فرآیند پیچیده و مشکل و نیازمند آسیای مجدد کنسانتره و اجرای مراحل پی‌در‌پی فلوتاسیون (کلینر) است.

از آنجا که کنسانتره تجمعی مس-مولیبدن، یعنی خوراک کارخانه تغلیظ مولیبدن، خود محصول مدار فلوتاسیون کارخانه تغلیظ مس است، کانی‌های مس موجود در آن آماده فلوته شدن، هستند. این مساله باعث تشدید مشکلات مس‌زدایی از کنسانتره مولیبدن می‌شود. به همین دلیل انواع بازداشت‌کننده‌ها برای جلوگیری از انتقال سولفیدهای مس به بخش کف بکار می‌رود.

امروزه روش‌های جدیدی برای ساده‌‌کردن فرآیند فلوتاسیون مولیبدنیت در مقیاس صنعتی ابداع شده است. در این روش‌ها رویکرد کلی، کاهش تعداد مراحل فلوتاسیون است؛ به این ترتیب که به ازای هر چند مرحله فلوتاسیون مکانیکی، از یک مرحله فلوتاسیون ستونی استفاده می‌شود. مزیت کاهش تعداد مراحل فلوتاسیون، علاوه بر کاهش مصرف انرژی، افزایش بازیابی و کاهش فضای اشغال شده توسط تجهیزات است.

در مقاله بعد و در ادامه این مقاله، فرآیندهای جدایش مولیبدنیت از سولفیدهای مس را شرح خواهیم داد. با متال آنلاین همراه باشید.

  • منبع: متال صنعت
  • تاریخ: دوشنبه 25 اسفند 1399 - 15:07
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: مقالات
  • بازدید: 1211
لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید