Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












فرآیند بدست آوردن سولفات روی

فرآیند بدست آوردن سولفات روی

متال آنلاین به صورت تخصصی فرآیند بازیابی روی به صورت سولفات را در این مقاله تشریح نموده است.

انحلال روی در اسید سولفوریک یک فرآیندی به نسبت ارزان برای بازیابی روی به صورت سولفات است. حدود 90 درصد روی در pH برابر 2 و 80 درصد نیز در pH بین 3 تا 4 استخراج می‌شود. اما انتخاب‌گری خیلی مطلوب نبوده چرا که بخشی از آهن نیز حل می‌شود. روشی نیز به منظور تبدیل آهن حل شده به هماتیت در دماهای بالاتر درون اتوکلاو گزارش شده است. سولفات آهن (II) هیدرولیز شده و اکسید آهن (III) تشکیل می‌شود که پس از اکسید شدن با اکسیژن هوا در دمای بالاتر به هماتیت تبدیل می‌شود.

انحلال با اسید سولفوریک برای غبارات EAF با آهن کم بسیار مطلوب است. در دود تولید شده از غبارات EAF فرآوری شده با روش پیرومتالورژی، مقدار آهن به حدود 5 درصد (اکسید آهن (III)) کاهش یافته و سرب نیز بدین روش حذف می‌شود. با انحلال این مواد در اسید سولفوریک 5/1 مولار، بازیابی بالایی از روی حاصل می‌شود. جدایش سرب و آهن باقی مانده، پس از انحلال و به روش ترسیب انتخابی هیدروکسیدها انجام می‌شود. محلول به دست آمده حاوی سولفات روی به مرحله بازیابی روی فلزی به روش استخراج الکتریکی انتقال می‌یابد.

بازیافت منگنز از غبارات EAF واحد تولیدی فرومنگنز به روش انحلال احیایی بررسی شده است. در این فرآیند از سه احیاکننده اسید اگسالیک، پروکسید هیدروژن و گلوکز برای انحلال احیایی در محیط اسید سولفوریک استفاده شده است. آهن اصلی‌ترین آلوده کننده در محلول حاصل از انحلال است و جداسازی انتخاب‌گر آهن از منگنز نیز بررسی شده است. انحلال کامل منگنز از غبارات در شرایط 31/0 میلی‌گرم بر لیتر اسید اگسالیک، 2 میلی‌گرم بر لیتر اسید سولفوریک، نسبت مایع به جامد برابر 30 به 1 در 70 درجه سانتی‌گراد و به مدت 90 دقیقه امکان‌پذیر است.

نکته: غبار EAF حاوی مقادیر زیادی از روی (25-15 درصد) ، سرب و کادمیوم است. EAF جزو باطله‌های خطرناک است، که در مقاله‌های بعد به صورت کامل این غبار را تشریح خواهیم کرد.

تالیف: پ.ز

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید