Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












مسوار چیست؟

مسوار چیست؟

 مسوار:

مسوار آلیاژی است که از ترکیب  قلع، مس و تعدادی آلیاژ دیگر ساخته می‌شود و یکی از انواع آلیاژهای فلزی است که خاصیت چکش خواری و انعطاف پذیری بالایی دارد. معمولا در ساختار آن‌ها از ۸۵ تا ۹۹ درصد قلع، ۵ تا ۱۰ درصد آنتیموآن، ۲ درصد مس، بیسموت و یا نقره استفاده می‌شود. آنچه موجب سختی این مفتول‌ها می‌شود، وجود مس و آنتیموآن در ترکیب آن‌ها است. بنابراین با استفاده از این دو ترکیب می‌توان بر دوام و مقاومت آن‌‌ها افزود. مسوار نقطه ذوب پایینی دارد. معمولا این نقطه ذوب بین ۱۷۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد است که بر اساس مواد و ترکیبات استفاده شده می‌تواند متغیر باشد. مصری‌ها و رومیان اولین افرادی بودند که در قرون وسطی از این آلیاژ استفاده می‌نمودند. مسوارها از فلزات باارزش و گرانبهایی هستند که طی قرن‌های گذشته تا به امروز استفاده می‌شوند. بعد از پلاتین، طلا و نقره در جایگاه چهارم قرار دارند.

قرن‌هاست که از فلز مسوار استفاده می‌شود. مسوار جزو فلزات گرانبها محسوب می‌شود و در رده چهارم بعد از پلاتین، طلا و نقره قرار دارد. این آلیاژ ابتدا توسط مصری‌ها و رومیان و سپس به طور گسترده در قرون وسطا مورد استفاده قرار ‌گرفت. در قرون وسطی از این فلز در کلیساها و خانه ثروتمندان استفاده می‌شده و رفته رفته در دسترس همگان برای ساخت وسایل آشپزخانه قرار گرفته است. یکی از قابلیت‌های مورد توجه مسوار این است که مثل مس یا نقره رنگ آن کدر و تیره نمی‌شود اما مثل همه فلزات دیگر با قرار گرفتن در معرض هوا به آرامی اکسید می‌شود. همانطور که در بالا هم به آن اشاره‌ای کردیم، نقطه ذوب مسوار پایین است به همین علت اگر وسیله‌ای دارید که از جنس مسوار است به هیچ عنوان آن را روی اجاق گاز و مایکروویو قرار ندهید. زیرا اگر در معرض شعله یا گرمای بیش از حد قرار بگیرد آسیب می‌بیند. توصیه می‌شود که از ماشین ظرفشویی برای شست و شوی مسوار استفاده نشود. پیشنهاد می‌شود که مسوار را با آب گرم و مقداری مایع بشویید و سپس آن را با یک دستمال خشک کنید.

شایان ذکر است که بیشترین کاربرد مسوار در ساخت و تولید وسایل آشپزخانه و وسایل تزئینی است.

کاربرد مسوار

  • منبع: متال آنلاین
  • تاریخ: پنجشنبه 22 مهر 1400 - 11:03
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: مقالات
  • بازدید: 6850