Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












قالب‌گیری تزریق فلزی(MIM)

قالب‌گیری تزریق فلزی(MIM)

فرآیند روش قالب‌گیری تزریق فلزی

قالب‌گیری تزریق فلزی(MIM)، یک فرآیند فلزکاری است که در آن پودر فلز را با مواد پلیمری مخلوط می‌کنند تا یک "ماده اولیه" ساخته شود و سپس با استفاده از یک قالب‌گیری تزریقی قطعات مورد نظر را می‌سازند. MIM در دهه ۱۹۹۰ به رسمیت شناخته شد و در این روش قالب‌گیری فرآیندهای پیچیده و با حجم بالا در یک مرحله می‌تواند صورت گیرد.فرآیند قالب‌گیری تزریق فلزی، شامل ترکیب پودرهای فلزی با پلیمرهایی مثل موم و پلی پروپیلن به منظور ساخت"ماده خام و اولیه" است، ترکیبی که حالت مایع دارد و با استفاده از ماشین‌های قالب‌گیری تزریقی، تزریق می‌شود. بعد از سرد شدن مواد، قطعه را از قالب درمی‌آوریم. سپس بخشی از مواد پلیمری را با استفاده از حلال، کوره‌های حرارتی، فرآیند کاتالیتیک و یا ترکیبی از این روش‌ها حذف می‌کنیم. قطعه‌ای که به دست می‌آید شکننده و متخلخل است که به اصطلاح می‌گویند قطعه تُرد است. برای حل این اتفاق قطعه را در کوره قرار می‌دهیم. کوره پودر را گرم می‌کند و آن را تا درجه حرارتی(در اتمسفری با یک درجه حرارت مشخص) نزدیک به نقطه ذوب می‌رساند. این مرحله باعث می‌شود تا ذرات تراکم پیدا کنند. همچنین در این مرحله نیاز به درجه حرارت خیلی بالا نیست، چون نمی‌خواهیم که قطعه را کامل ذوب کنیم، فقط می‌خواهیم یک ذوب کوچکی ایجاد کنیم تا منافذ باز، بسته شوند و مواد تراکم پیدا کنند. در نهایت، قطعه‌ای که با این روش تولید می‌شود دارای خواص مکانیکی و فیزیکی است که با قطعاتی که با روش‌های کلاسیک دیگر تولید می‌شود، قابل مقایسه نیست. 

از روش قالب‌گیری تزریق فلزی(MIM)، در ساخت محصولات صنعتی، تجاری، پزشکی، دندان پزشکی، اسلحه، هوافضا، و خودرو، استفاده می‌شود. MIM می‌تواند قطعه‌هایی را تولید کند که تولید آنها بسیار دشوار و حتی غیر ممکن است. توانایی ترکیب چندین عملیات در یک فرآیند، صرفه جویی در وقت، بالا رفتن سرعت کار، کاهش تلفات و صرفه‌جویی در هزینه‌ها، مزایای قابل توجهی است که این روش برای تولیدکنندگان به ارمغان می‌آورد.

مزایای قالب گیری تزریقی:


از مزایای آن می توان به صرفه جویی در هزینه تولید قطعات پیچیده ، بهره وری بیشتر ، امکان دستیابی به دقت های بالا ، امکان اتوماسیون تولید و همچنین تولید برخی از قطعات خاص و دستیابی به ویژگی های منحصر به فرد همچون ابزارهای کاربایدی و در نهایت سهولت در تولید با استفاده از مواردی که استفاده از آنها در دیگر فرآیندهای ساخت مشکل است اشاره کرد.

محدودیت های قالب گیری تزریقی:


به طور کلی، قالب گیری تزریقی پودر فلز برای همه اشکالی که می توانند توسط تزریق پلاستیک درون قالب شکل داده شوند قابل انجام است. اگرچه هنوز هم، برای قطعات با اشکال ساده و یا با هندسه های متقارن محوری این روش با ماشین کاری سنتی و یا فشرده سازی در قالب، قابل رقابت نیست. یکی از محدودیت های این پروسه محدودیت در اندازه قطعات است. قطعات بزرگتر نیاز به پودر بیشتر (یک هزینه زیاد )و قالبها و ابزار سینتر بزرگتری دارند که گران قیمت بوده و همچنین کنترل آن ها دشوار است. روش های ماشین کاری استاندارد، متالورژی پودر سنتی (فشردن در قالب توسط سنبه و ماتریس) و یا ریخته گری می توانند از لحاظ اقتصادی قطعات کوچک و با هندسه ساده را تولید کنند. بر این اساس، تزریق پودر درون قالب معمولاً برای ساخت اشکال پیچیده و کوچک با ارزش بالا به کار برده می شود.

  • تاریخ: چهارشنبه 26 آبان 1400 - 10:37
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: مقالات
  • بازدید: 2472