Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












معدن الماس کیمبرلی از عجیب‌ترین معادن جهان

معدن الماس کیمبرلی از عجیب‌ترین معادن جهان

معدنی کیمبرلی، معدنی که ادعا می‌شود بزرگترین معدن دست‌ساز بشر است.

معدن کیمبرلی یا معدن تیم کوئیلماین، معدنی روباز و زیر زمینی واقع در کیمبرلی در آفریقای جنوبی است، که ادعا می‌شود عمیق‌ترین گودال حفر شده توسط انسان است، اگر چه در خصوص این ادعا اختلاف نظرهای بیشماری وجود دارد.

معدن کیمبرلی که یک معدن الماس است، در سال 1871 توسط آلیریک برازول کشف شد. به عبارتی دیگر، آلیریک برازول، اولین الماس را در این مکان پیدا کرد. معدن کیمبرلی در سال 1914، حدود 106 سال پیش تعطیل شد. در گذر زمان و به دلیل حفاری‌های انجام شده بر روی آن، تا حدی با آوار پر شد و عمق آن کاهش پیدا کرد. بعد از آن و همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، داخل معدن آب جمع شد و هم اکنون تنها 175 متر از آن قابل مشاهده است.

عرض معدن کیمبرلی در ابتدا و پیش از پر شدن آن با آوار و آب، 463 متر و عمق آن 240 متر بود.

کشف الماس از معدن کیمبرلی، باعث افزایش تقاضا برای «نیروی کار سیاه پوست» شد. به همین دلیل، این امر، باعث حضور جمعیت کثیری از مهاجران سیاه پوست در کیمبرلی شد.

با پیشرفت حفاری بسیاری از مردان در حوادث این معدن جان خود را از دست دادند. شرایط غیر بهداشتی، کمبود آب و سبزیجات تازه و همچنین گرمای شدید در تابستان نیز، جان بسیاری از کارگران این معدن را گرفته است. حدود 50 هزار نفر در معدن کیمبرلی مشغول به کار بودند که با کمک بیل و کلنگ ۲۲.۵ میلیون تن از زمین را جابه‌جا کرده و ۳ میلیون تن الماس از دل زمین استخراج کردند.

با تعطیل شدن عملیات‌های استخراجی در سال 1914، این معدن گودال باز از آن زمان تاکنون، به یکی از جاذبه‌های گردشگری این شهر تبدیل شده است.

  • منبع: metalonline.ir
  • تاریخ: دوشنبه 14 مهر 1399 - 17:49
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: مقالات
  • بازدید: 5995
لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید