Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












کاربرد تفاله آلومینیوم

کاربرد تفاله آلومینیوم

 کاربردهای تفاله آلومینیوم

یکی از کاربردهای تفاله آلومینیوم در صنایع فولاد سازی است که از آلومینات کلسیم تولید شده از تفاله به عنوان روان‌ساز به جای فلوئورید کلسیم – آهک استفاده می‌شود. در مرحله اول، تفاله تحت فرآوری الکتریکی با مشعل پلاسما یا الکترودهای گرافیتی قرار گرفته تا آلومینیوم بازیابی شود. از مزایای این روش راندمان بالاتر به علت استفاده از پلاسما، عدم نیاز به سیستم خنک شونده با آب، عدم تولید نیترید در تفاله ثانویه، نیاز به نیروی کار کمتر برای عملیات، نگهداری و بازیابی بیشتر فلز است. محصول جامد غیرفلزی در انتهای فرآیند به روش خراشیدن مکانیکی تخلیه می‌شود. تفاله ثانویه نیز برای تهیه آلومینات کلسیم به وسیله گندله‌سازی با سنگ آهک در کیلن گردان مورد استفاده قرار می‌گیرد. ملاحظه شده است که روان‌ساز آلومینات کلسیم تولید شده نرخ ذوب بالاتر و ظرفیت گوگردزادیی بیشتری دارد. این محصول قابلت جایگزینی با فلوئورید کلسیم به عنوان روان‌ساز در تولید فولاد را دارد. این مسئله دو مزیت دارد. یعنی علاوه بر استفاده کامل‌تر از تفاله تولیدی در صنایع آلومینیوم، جایگزینی فلوئورید کلسیم سبب کاهش استفاده از ترکیب فلوئوریدی می‌شود که از نظر زیست محیطی مشکل‌ساز است.

از کاربردهای بالقوه دیگر استفاده از بخش غیرفلزی تفاله است. بخش غیر فلزی در دمای 1400 درجه سانتیگراد در کوره کلسیناسیون گردان حرارت داده می‌شود. عملیات در دمای بالا سبب ایجاد تغییراتی در شکل بلوری اکسید آلومینیوم می‌شود. ماده جدید حاوی 75 درصد –a آلومینا و 20 درصد اسپینل است. به علت سختی و مقاومت به سایش بالا این ترکیب شیمیایی نسبت به سایر مواد، قابلیت کاربرد در مصالح راه‌سازی را دارد.

استفاده بالقوه دیگر از این ماده در نسوزهای قابل ریختگی است. بدین منظور از تفاله سیاه حاوی سدیم و پتاسیم کم (زیرا تنها مقدار کمی روان‌ساز نمکی در ذوب قراضه به کار برده شده است) استفاده می‌شود.

از دیگر استفاده‌های دیگر این ماده می‌توان به صنعت ساختمان سازی، سیمان و صنایع پلاستیک اشاره نمود.