Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












بازیافت مس بر اساس شکل ذرات

بازیافت مس بر اساس شکل ذرات

متال آنلاین در این مقاله روش بازیافت مس به شکل ذره‌ای را تشریح خواهد کرد.

روش بازیافت مس به شکل ذره‌ای به ویژه برای بازیابی مس از کابل‌ها مناسب است. نظر به شکل کشیده سیم مسی، امکان جدایش آن از سایر مواد به وسیله نوع خاصی از سرند وجود دارد. سیم مسی به قطر کمتر از ابعاد روزنه‌های سرند به سرعت از سرند خشک با لرزش بسیار شدید عبور می‌کند. البته امکان عبور مقدار جزئی از سایر موارد نیز وجود دارد. لذا امکان جدایش نسبتا تمیز سیم مسی با این روش فراهم می‌گردد. به منظور عبور تکه‌های سیم از روزنه‌های سرند، به آنها امکان چرخش در فضا داده می‌شود تا به صورت تقریبا عمودی از یک انتها فرود آیند. لذا تکه‌های سیم قابلیت عبور از سرند را پیدا می‌کنند. شدت و دامنه حرکت وابسته به اندازه دانه است.

از این روش به منظور جدایش کابل حاوی ذرات سرب استفاده می‌شود. جدایش سیم مسی از ذرات سرب توسط سرند با لرزش شدید در 115 دقیقه صورت می‌گیرد. عمده تکه‌های سیم با عبور از روزنه‌های سرند (1.4  میلیمتر) جمع‌آوری می‌شود. ذرات سرب نیز ابعادی بیش از 1.4 میلیمتر داشته و از روی سرند جمع‌آوری می‌شوند. بنابراین مس با خلوص بالا (92.9%) بازیابی شده و بازده این بازیابی حدود 91.9% است.

در صورت عدم وجود تفاوت قابل ملاحظه از نظر شکل و اندازه بین مس و ذرات سرب، جدایش بر اساس شکل به وسیله سرند لرزان صورت نخواهد گرفت. در این موارد مخلوط مس و ذرات سرب بر اساس محدوده ابعادی آنها طبقه‌بندی می‌شوند. ابتدا مخلوط وارد سرند گردان بدون حرکت عمودی می‌شود و در مرحله بعد هر یک از محدوده‌های ابعادی تحت فرآیند تخت نمودن ذرات سرب با آسیای گلوله‌ای قرار می‌گیرند. با این فرآیند و با توجه به تفاوت در انعطاف‌پذیری دو فلز، تنوع در شکل ذرات حاصل می‌شود. بنابراین سیم‌های مسی شکل اولیه و کشیده خود را حفظ کرده، در حالی که ذرات سرب به طور قابل توجهی ورقه‌ای می‌شوند. در نتیجه امکان جدایش به کمک سرند کردن به مدت 15 دقیقه با لرزش شدید بوجود می‌آید.

یکی از مشکلات جدایش شکلی با استفاده از سرند لرزان طبقه‎‌ای، مسدود شدن روزنه‌های آن است. زیرا سیم‌های U شکل، اغلب به زمان بیشتری برای عبور از روزنه‌های سرند نیاز دارند. از این رو با معکوس کردن سرند و انجام عملیات برای مدت زمان کوتاهی کنسانتره‌ای با درصد مس نسبتا بالا به دست آمده و سرند نیز در جهت عکس تمیز می‌شود. نکته حائز اهمیت طراحی ساده سرند گردان و بهره‌مندی از این روش در کاربردهای صنعتی می‌باشد.

در روش دیگر علاوه بر سرند گردان، از سرند لرزان نیز برای افزایش خلوص محصولات سیم مسی استفاده می‌شود. ذرات آلاینده ریز به سبب از هم پاشیدگی از مسیر فواصل بین سیم‌ها عبور می‌کنند. این فرآیند همچنین شامل مراحل حذف اجزای پلاستیکی کابل به روش جدایش با واسط سنگین است که معمولا در آن از محلول آبی کلرید کلسیم با قابلیت تنظیم چگالی ویژه بین 1.6-1.1 گرم بر سانتیمتر مکعب استفاده می‌شود.

تنظیم کننده: پ.ز

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید