Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












خریداران سوخت های فسیلی از روسیه

خریداران سوخت های فسیلی از روسیه

کشورهای خریدار سوخت های فسیلی از روسیه

به نوشته Elements ، در حالی که درآمد روسیه از صادرات سوخت های فسیلی از زمان اوج خود در مارس 2022 به میزان قابل توجهی کاهش یافته است، بسیاری از کشورها همچنان روزانه میلیون ها دلار سوخت فسیلی از روسیه وارد می کنند. درآمد حاصل از صادرات سوخت های فسیلی به اتحادیه اروپا بیش از 90 درصد نسبت به اوج خود کاهش یافته است، اما در سال 2023 این اتحادیه همچنان بیش از 18 میلیارد دلار نفت خام و گاز طبیعی وارد کرده است. گرافیک زیر از داده‌های مرکز تحقیقات انرژی و هوای پاک ( CREA ) استفاده می‌کند تا کشورهای واردکننده برتر سوخت‌های فسیلی از روسیه تا کنون در سال جاری را به تصویر بکشد.


چین همچنان بزرگترین خریدار سوخت های فسیلی روسیه است و واردات آن تا 16 ژوئن 2023 به 30 میلیارد دلار در سال 2023 رسیده است. با توجه به اینکه نزدیک به 80 درصد واردات سوخت چین را نفت خام تشکیل می دهد، متوسط ​​درآمد روزانه روسیه از واردات سوخت فسیلی چین از 210 میلیون دلار در سال 2022 به 178 میلیون دلار در سال 2023 کاهش یافته است که عمدتاً به دلیل کاهش قیمت نفت خام روسیه است.
پس از چین، کشورهای اتحادیه اروپا در مجموع قرار دارند که با وجود عدم واردات زغال سنگ از روسیه از آگوست 2022، هنوز 18.4 میلیارد دلار سوخت فسیلی در تقسیم 60/40 نفت خام و گاز طبیعی وارد کرده اند.


پس از چین و بلوک اتحادیه اروپا، هند بزرگترین واردکننده سوخت‌های فسیلی روسیه است که از قبل از حمله روسیه به اوکراین، بیش از 10 برابر میزان واردات سوخت‌های فسیلی را افزایش داده است، که عمدتاً به دلیل کاهش قیمت نفت روسیه است. ترکیه تنها کشور دیگری است که در سال 2023 بیش از 10 میلیارد دلار سوخت فسیلی روسیه وارد کرده است و هر کشور دیگری در این سال کمتر از 3 میلیارد دلار سوخت از روسیه وارد کرده است.
اگرچه نفت خام اصلی ترین صادرات سوخت فسیلی روسیه است، نفت خام اورال این کشور در بیشتر سال 2023 با تخفیف 20 دلاری به ازای هر بشکه نفت خام برنت معامله شد. در حالی که این تخفیف پس از اعلام روسیه برای کاهش بیشتر صادرات نفت به میزان 500000 بشکه در روز (بشکه) به حدود 16 دلار کاهش یافته است. در روز)، قیمت نفت خام اورال تنها 40 سنت کمتر از سقف قیمتی 60 دلاری است که توسط کشورهای G7 و اتحادیه اروپا اعمال شده است. علاوه بر روسیه، عربستان سعودی نیز اعلام کرد که کاهش تولید 1 میلیون بشکه ای خود را تا پایان ماه اوت تمدید خواهد کرد و شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی در مورد همبستگی این کشور با روسیه اظهار داشت که "هر کاری لازم باشد" برای حمایت از این کشور انجام خواهد داد .
در حالی که کاهش تولید اوپک و اوپک پلاس تلاشی برای بالا بردن قیمت نفت خام است، افزایش تولید از سوی ایالات متحده این امر را خنثی کرده است. EIA تولید سال 2023 ایالات متحده را 12.6 میلیون بشکه در روز پیش بینی می کند که از بالاترین میزان تولید 12.3 میلیون بشکه در روز در سال 2019 فراتر می رود.

  • منبع: متال آنلاین
  • تاریخ: یکشنبه 12 شهریور 1402 - 12:11
  • نویسنده: متال آنلاین
  • صفحه: مقالات
  • بازدید: 260
لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید