Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












فورجینگ برنج

فورجینگ برنج

فورجینگ چیست؟

دیگر دوران وصله میلگرد به صورت پوششی و روی هم قرار دادن ( اورلب ) به سر رسیده و در ساخت و ساز های نوین به جای پرت میلگرد در وصله پوششی ، از روش های جایگزین استفاده میکنند . یکی از این روشها ، جوش سر به سر میلگرد یا فورجینگ می باشد. امروزه فورجینگ یا آهنگری یک صنعت بزرگ در سراسر جهان محسوب می‌شود که در آن با استفاده از نیروهای فشاری یا پرسی به فلز شکل می‌دهند. به طور کلی، فرم و شکل دهی فلزات گداخته یا تحت فشار قرار دادن آن‌ها، توسط قالب‌های فورج و یا پرس‌های هیدرولیکی یا پنوماتیک و یا پتک‌های ضربه‌ای را صنعت فورجینگ می‌نامند. لازم به ذکر است بسیاری از قطعات صنعتی در صنایعی مثل ماشین‌سازی، خودروسازی و صنایع نظامی‌ با روش فرج ساخته می‌شوند.

فورجینگ برنج چیست؟

فورجینگ برنج یک فرآیند فورجینگ گرم است که در آن بیلت‌های برنجی گرم می‌شوند و سپس در عرض چند ثانیه با فشار بالا پرس(فشرده) می‌شوند. به عبارت ساده‌تر، ابتدا فلز برنج یا آلیاژ برنجی گرم می‌شوند. سپس این فلزی که به اندازه کافی گرم و نرم شده، تحت فشار قرار می‌گیرد تا فرم بگیرد و برای تولید یک قطعه برنجی عاری از نقص آماده شود.

در این فرآیند به علت فشار و گرمایی که به فلز وارد می‌شود خواص آلیاژ و خواص فیزیکی و مکانیکی آن تقویت می‌شود.

همانطور که می‌دانید برنج یک فلز غیرآهنی است که از فلزاتی مثل مس و روی تشکیل می‌شود.

به طور قطع می‌توان گفت که برنج می‌تواند تحت فورجینگ قرار بگیرد اما باید بدانید که فلزات غیرآهنی مثل برنج تحت این فرآیند رفتارهای بسیار متفاوتی از خود بروز می‌دهند و کاری که به راحتی می‌تواند انجام بگیرد را بسیار سخت می‌کنند. بنابراین اگر قصد فورجینگ برنج را دارید با تمام ابعاد این حرفه به خوبی باید آشنا شوید.

 

  • منبع: متال آنلاین
  • تاریخ: یکشنبه 25 مهر 1400 - 11:12
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: مقالات
  • بازدید: 3303