Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












آسیاب گلوله‌ای

آسیاب گلوله‌ای

 معرفی آسیای گلوله ای

آسیاهای گلوله‌ای از عمومی‌ترین آسیاهای گردان می‌باشند. احتمالا این امر به علت حضور موثر آنها در آزمایشگاه (آسیاهای گلوله‌ای کوچک با توان چند وات) تا صنعت (آسیاهای بزرگ صنعتی با توان 10 تا 12 مگاوات) می‌باشد. این نوع آسیاها در ابعاد متفاوت قادر به خردایش و تولید محصول با ابعاد چند میلیمتر تا چند ده میکرون می‌باشند. آسیاهای گلوله‌ای به عنوان آسیاهای اولیه با خوراک تا 20 میلیمتر و همچنین به عنوان آسیاهای ثانویه و ثالثیه با خوراک ریزتر به کار گرفته می‌شوند.

در خلال دهه پنجاه تا شصت قرن بیستم میلادی، آسیاهای گلوله‌ای با قطر زیاد به عنوان آسیاهای اولیه با ظرفیت زیاد در صنایع معدنی کاربرد داشته‌اند. هر چند از اواسط دهه هفتاد، با حضور مدارهای سنگ‌شکنی چند مرحله‌ای و خردایش در ابعاد درشت، آسیاهای گلوله‌ای اولیه تقریبا با مدارهای آسیاهای خودشکن و نیمه خودشکن جایگزین شده‌اند. آسیاهای گلوله‌ای هنوز هم به عنوان نرم‌کننده‌های ثانویه در خردایش حضور چشمگیری دارند، اما در رقابت شدید با مدارهای بسته آسیاهای خودشکن و نیمه‌خودشکن و انواع آسیاهای بهمزن مانند آسیاهای برجی می‌باشند. آسیاهای گلوله‌ای معمولا بیشترین انرژی در یک کارخانه فرآوری را مصرف می‌کنند؛ بنابراین راندمان کارکرد آنها از نظر اقتصادی اهمیت زیادی دارد.

آسیاهای گلوله‌ای، شکلی استوانه‌ای یا استوانه‌ای مخروطی دارند که در امتداد محور افقی خود دوران می‌کنند.

در آسیاهای گلوله‌ای، کانسنگ به همراه آب از یک طرف به داخل استوانه (طرف ورودی) وارد شده و از طرف دیگر استوانه (طرف خروجی) خارج می‌شوند. سیال معمول دیگر آسیاهای گلوله‌ای هوا می‌باشد، چنانکه در آسیاهای گلوله‌ای خشک برای تولید سیمان بکار گرفته می‌شوند. آسیاهای گلوله‌ای بسته به آنکه چگونه پالپ از آنها تخلیه می‌شود به دو گروه تقسیم می‌شوند.

آسیاهای گلوله‌‌ای با نوع تخلیه سرریز دارای سوراخی در طرف تخلیه می‌باشند که از سوراخ ورودی آسیا بزرگ‌تر است و باعث ایجاد یک شیب هیدرولیکی در آسیا می‌گردد که از طریق آن پالپ از آسیا خارج می‌گردد. در آسیاهای گلوله‌ای با نوع تخلیه شبکه‌ای یک صفحه سوراخ‌دار در انتهای آسیا وجود دارد که پالپ از سوراخ‌های آن خارج می‌گردد. چنین آسیاهایی با سطح کمتری از پالپ در داخل آسیا، در مقایسه با نوع سرریز کار می‌کنند. یک سرند استوآن‌های دوار معمولا در انتهای خروجی آسیا نصب می‌شود تا گلوله‌ها و اسکت‌های خروجی از آسیا به وسیله آن جدا گردند. هرچند برای آسیاهای اولیه بزرگ، همراه با پمپ‌ها و کلاسیفایرها، یک مارپیچ برای برگرداندن گلوله در انتهای خروجی آسیا اغلب کافی است و نیازی به سرند گردان وجود ندارد.

همچنین انواع مختلفی از آسیاهای گلوله‌ای با نسبت‌های متغیر طول به قطر وجود دارند. معمول‌ترین آسیاهای گلوله‌ای دارای نسبت طول به قطر 1: 1/5 می‌باشند. آسیاهای گلوله‌ای با ابعاد مختلف از آزمایشگاهی (با ابعاد 200 × 200 میلیمتر که حدود چند وات توان می‌کشند) تا واحدهای صنعتی بزرگ (با قطر 6 متر و طول 9 متر و توانی برابر 10 تا 12 مگاوات) بکار گرفته شده‌اند.