Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












افزایش 6 درصدی تولید کنسانتره مس ایران

افزایش 6 درصدی تولید کنسانتره مس ایران

به گزارش متال آنلاین و براساس آمار و گزارشات رسمی، علیرغم تحریم‌های امریکا علیه ایران، بخش فلزات ایران چه از نظر تولید و چه از نظر صادرات، در حال پیشرفت است.

به گزارش متال آنلاین و به نقل از تهران تایمز، تولید کنسانتره مس در ایران طی 11 ماه نخست سال 99 (به میلادی؛ از 20 مارس 2020 تا 18 فوریه 2021)، معادل 6 درصد در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل(سال 98)، افزایش یافته است.

کنسانتره‌ مس، ماده‌ای است که به عنوان مواد اولیه در ذوب مس مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آمارها و گزارش‌های دوره‌ای نشان می‌دهند که بخش فلزات ایران علیرغم محدودیت‌هایی که تحریم‌های ایالات متحده برای آن ایجاد کرده است، چه از نظر تولید و چه از نظر صادرات، در حال پیشرفت است.

براساس گزارشات رسمی منتشر شده توسط شرکت ملی صنایع مس ایران، تولید کنسانتره مس این شرکت در سال 1399، به بیش از 290 هزار تن رسیده است.

خاطر نشان می‌کنیم، شرکت ملی صنایع مس ایران، بزرگترین تولیدکننده مس در ایران است.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران، دکتر اردشیر سعد محمدی، اعلام کرده است:

"در سال 99، بالغ بر 100 هزار متر حفاری اکتشافی انجام گرفته است، که در مقایسه با سال 98، رشد 50 درصدی، و در مقایسه با سال 97، رشد 250 درصدی، رقم خورده است".

وی در ادامه افزوده است:

"تاکنون، نزدیک به 730 میلیون تن ذخیره جدید با عیار 48 صدم درصد، در منطقه سریدون در استان کرمان کشف شده است. همچنین در منطقه سونگون در استان آذربایجان شرقی، 265 میلیون تن دیگر به ذخایر قبلی سونگون اضافه شده است".

مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران، بزرگ‌ترین مجموعه تولیدکننده فلز مس در کشور، اذعان داشته:

"امیدواریم در سال 1400، رکورد بیش از 200 هزار متر حفاری را به ثبت برسانیم و ذخایر جدیدی را برای کشور به ارمغان بیاوریم، تا به لحاظ ذخیره رتبه کشور را از هفتم جهانی به ششم، ارتقا دهیم".

اردشیر سعدمحمدی همچنین گفته است، در کنار طرح‌ها و برنامه‌های این شرکت برای ارتقای فعالیت‌های اکتشافی و حفاری، خرید تجهیزات جدید و سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری روز دنیا را نیز در نظر داریم و در این راستا، فرآیند خرید 15 دستگاه جدید حفاری که توانایی اکتشاف در اعماق را دارد، نهایی شده است.

وی در ادامه افزود، با ورود این دستگاه‌ها شاهد نو شدن ناوگان و تجهیزات اکتشافی خواهیم بود. همچنین با استفاده از سیستم‌های نرم‌افزاری و هوشمند فنی و الکترونیکی و سیستم‌های ماهواره‌ای و اکتشاف ابرهای الکترونیکی، می‌توانیم بستر یک نگاه جدید و عملیاتی و فنی را در کشور فراهم کنیم تا با قدرت بیشتر، ذخایر بسیار بزرگ‌تری را به منابع معدنی کشور، اضافه کنیم.

  • منبع: متال نیوز
  • تاریخ: یکشنبه 15 فروردین 1400 - 12:56
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: اخبار فلزات
  • بازدید: 425
لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید