Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












معادن مس و کبالت کنگو تحت فشار بحران کرونا

معادن مس و کبالت کنگو تحت فشار بحران کرونا

به گزارش متال آنلاین، بحران کرونا باعث افزایش قیمت مواد اولیه مورد نیاز برای استخراج کبالت و مس در کنگو شده و این صنعت را در این کشور دچار اختلال کرده است.

به گزارش متال آنلاین، قرنطینه و بسته شدن مرزها در آفریقای جنوبی و قسمت‌هایی از زامبیا و کنگو باعث اختلال در حمل و نقل و سایر تدارکات شده و تامین منابع اولیه معدنی را به تأخیر انداخته است. کنگو، بزرگترین تولیدکننده کبالت در جهان، در سال 2019 معادل 70% از منابع جهانی این فلز را که در آلیاژهای موتورهای جت و باتری‌های تلفن و اتومبیل‌های برقی استفاده می‌شود، به خود اختصاص داده است. کنگو همچنین بزرگترین تولیدکننده مس آفریقاست و 6.5٪ از منابع جهانی این فلز را به خود اختصاص داده است. کنگو برای استخراج این دو فلز از اسید سولفوریک و سایر مواد شیمیایی استفاده می‌کند که هم اکنون به دلیل شیوع کرونا و بحران پیش آمده افت موجودی و افزایش قیمت زیادی داشته‌اند و بخش تولید را دچار اختلال کرده‌اند. بر اساس اظهارات CRU، معدن‌کاران کنگو، سالانه حدود 3 میلیون تن اسیدسولفوریک و 450.000 تن گوگرد گرانول وارد می‌کنند، که اسیدسولفوریک را عمدتا از کارخانه‌های ذوب در زامبیا و گوگرد گرانول را بیشتر از طریق تامین‌کنندگان در آفریقای ‌جنوبی خریداری می‌کنند. اختلالات ناشی از بحران ویروس کرونا قیمت‌های گوگرد را امسال در جمهوری دموکراتیک کنگو 10% افزایش داده و باعث افزایش هزینه‌های یک ماده اساسی برای استخراج کبالت و مس در کشور آفریقا شده است.
با افزایش قیمت و کاهش منابع جهانی این مواد، این معادن با دو انتخاب مواجه خواهند شد، یا مواد را با قیمت‌های افزایش یافته خریداری کنند و یا به اجبار تعطیل کنند.
اندی همفیل، یک مقام ارشد در ICIS، در خصوص اسید سولفوریک و پتاس گفته است که:
"افزایش تقاضا از سوی صنعت کود چینی‌ها، منابع جهانی را محدود کرده و باعث افزایش قیمت سولفوریک اسید در طی دو هفته گذشته در آسیا شده است."
تنظیم کننده: پ.ز

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید