Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












اسیدسولفوریک، چالش جدید تولیدکنندگان مس

اسیدسولفوریک، چالش جدید تولیدکنندگان مس

به گزارش متال آنلاین، تولیدکنندگان مس در جهان، با چالش دیگری مواجه شده‌اند و آن کمبود اسیدسولفوریک است، اتفاقی که می‌تواند در اوج‌گیری قیمت مس نقش مهمی ایفا کند.

به گزارش متال آنلاین، اسیدسولفوریک به لیست چالش‌های پیش روی تولیدکنندگان مس افزوده شده است. اسیدسولفوریک، اسیدی است که برای استخراج مس از سنگ معدنی مس، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شیوع پاندمی کرونا در طی یک سال و نیم گذشته، موجب شده تا دسترسی کمتری به گوگرد، یک ماده اصلی در تولید اسیدسولفوریک، ایجاد شود. ضمن اینکه، بیشتر اسید ساخته شده در آسیا، به صورت محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در حال حاضر یکی از معادن بزرگ مس شیلی، بزرگترین کشور تولیدکننده مس در جهان، تحت تاثیر کمبود اسیدسولفوریک در بازار قرار گرفته است.

پیتر هریسون، از CRU Group در خصوص کمبود اسیدسولفوریک گفته است:

"این اتفاقات، قبل از این، هرگز رخ نداده بودند. در اواسط سال 2020 میلادی، کارخانه‌های ذوب آرزو می‌کردند که نیاز نباشد اسیدسولفوریک تولید کنند، زیرا نمی‌توانستند آن را به فروش برسانند. در حالی که هم اکنون، آنها خواستار آن هستند که اسیدسولفوریک بیشتری تولید کنند."

خاطر نشان می‌کنیم کمبود اسیدسولفوریک در بازار می‌تواند به فاکتورهای افزایش دهنده قیمت مس افزوده شود و موجب صعود بیشتر آن گردد.

در حالی که برخی از کارخانه‌های ذوب، اسیدسولفوریک را به عنوان محصول جانبی تولید می‌کنند، فناوری الکترووینینگ-استخراج با حلال، که به طور گسترده در شیلی استفاده می‌شود، از آن به عنوان ماده اولیه استفاده می‌کند. این امر صنعت معدن شیلی را به یکی از مصرف‌کنندگان بزرگ اسیدسولفوریک تبدیل کرده است.

طبق گفته آژانس دولتی کوچیلکو، این کشور (شیلی) سالانه حدود 8.5 میلیون تن متریک اسیدسولفوریک مصرف می‌کند، که معادل 5.5 میلیون تن از آن، به صورت محلی(داخلی) تهیه می‌شود. اما با توجه به اینکه، چین و دیگر کشورها اسیدسولفوریک کمتری برای صادارات ارائه می‌دهند، محموله‌های اسیدسولفوریک وارد شده به شیلی، در فصل اول سال 2021، کاهش قابل ملاحظه‌ای داشته‌ است، که این امر در تولید برخی معادن تاثیر گذاشته است.

در حالی که، شرکت تولیدکننده مس کودلکو، که متعلق به دولت شیلی است، موفق به افزایش تولید در سه ماه نخست سال 2021 شد، معدن گابریلا میسترال آن، دچار افت 40 درصدی شد که یکی از دلایل آن عدم دسترسی به اسیدسولفوریک بوده است.

شیلی برای حفظ سطح بالای تولید مس، با تهدیدهای بسیار بزرگی رو به رو است، از مذاکرات برای دستمزد گرفته تا شروع موج دیگری از کووید-19. به گفته یکی از مقامات آژانس دولتی کوچیلکو، اگر محدودیت دسترسی به اسیدسولفوریک به همین منوال پیش برود و کسری در عرضه آن بیشتر و طولانی‌تر شود، می‌تواند 12 درصد از تولید مس کشور شیلی را تحت تاثیر قرار دهد.

  • منبع: متال نیوز
  • تاریخ: سه شنبه 21 اردیبهشت 1400 - 15:40
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: اخبار فلزات
  • بازدید: 466
لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید