Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












لغزش مس و طلا به سمت درّه نزول

لغزش مس و طلا به سمت درّه نزول

گزارش متال آنلاین از حواشی رخدادهای جهانی و تاثیر آنها بر بازارهای طلا و مس.

به گزارش متال آنلاین، در روز چهارشنبه قیمت جهانی مس مجددا کاهش پیدا کرده است، چراکه نگرانی‌ها در مورد رشد و تقاضا دوباره ظاهر شدند و خوشبینی‌ها و امیدهایی را که نسبت به ساخت واکسن برای کمک به بحران کرونا ایجاد شده بود را کمرنگ کردند. همچنین صعود نرخ دلار نیز موج منفی ایجاد کرده است، زیرا نرخ بالاتر ارز ایالات متحده، کالاهایی که تحت تاثیر قیمت دلار هستند را برای دارندگان ارزهای دیگر گران‌تر می‌کند، که این امر تقاضا و قیمت‌ها را کاهش می‌دهد.

در آخرین گزارش‌های روز چهارشنبه شاخص مس در بورس فلزات لندن (LME)، معادل 0.5% کاهش یافته و قیمت هر تن مس را به 6.894 دلار رسانده است.

بعد از آنکه شرکت فایرز اعلاک کرد که، واکسن این کمپانی بیش از 90% در آزمایشات موفق عملکرد کرده است، قیمت مس، فلزی که به وفور در صنعت برق و ساخت و ساز بکار می‌رود، در روز دوشنبه افزایش یافت و به بالای 7.050 دلار به ازای هر تن رسید، که بالاترین قیمت گزارش شده از ماه ژوئن سال 2018 بود.

این نکته را یادآوری می‌کنیم که، رکورد واردات چینی‌ها در سال جاری به صعود قیمت مس در ماه‌های اخیر کمک کرده است.

یک تاجر مس گفته است:

"مقدار زیادی از مس به چین می‌رود اما مصرف نمی‌شود، نگاهی به بهای مس در چین بیندازید."

قیمت‌های مس در بازار نقدی (اسپات) در چین، بر اساس شاخص LME و بعلاوه بهای SMM-CUYP-CN می‌باشد، که در حال حاضر به زیر 50 دلار در هر تن رسیده، که حدودا نیمی از سطح دیده شده در ماه مه و کمترین میزان از ماه مه سال گذشته است.

خاطر نشان می‌کنیم، بازار اسپات و یا بازار نقدی، یک بازار عمومی مالی می‌باشد که در آن اسناد مالی یا کالاها برای تحویل فوری معامله می‌شوند. در مقابل، در بازار معاملات آتی، کالاها در آینده تحویل داده می‌شوند.

به گزارش متال آنلاین، در روز چهارشنبه، قیمت طلا نیز با افت مواجه شد، که از اصلی‌ترین عوامل آن بالا رفتن نرخ دلار و خوش‌بینی بازار نسبت به دستیابی آمریکا به واکسن کووید-19 بوده است. اما نکته قابل توجه اینجاست که تداوم سیاست‌های پولی انبساطی همچنان حامی بازار طلا می‌باشد.

به طور کلی، در حال حاضر و در بازار فلزات، چه بازار فلزات پایه مثل مس، و چه بازار فلزات گرانبها مثل طلا، چند عامل متناقض وجود دارند که مداوم علیه یکدیگر حرکت می‌کنند و باعث بوجود آمدن نوسان در قیمت‌ها می‌شوند. از سویی ساخت واکسن کووید-19، پیروزی جو بایدن و احتمال تزریق بسته محرک مالی امریکا به اقتصاد این کشور، باعث رشد قیمت‌ها می‌شود و از سویی دیگر آغاز موج دیگر کووید-19 و اعمال قرنطینه و محدودیت برای جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری، قیمت‌ها را کاهش می‌دهد.

لازم به ذکر است، طی هفته جاری، تحت تاثیر قیمت‌های جهانی، قیمت عمده محصولات معدنی و فلزی در بورس کالا تغییر کرد، با این وجود عرضه عمده محصولات تقاضایی نداشتند و به فروش نرسیدند.

  • منبع: metalonline.ir
  • تاریخ: پنجشنبه 22 آبان 1399 - 12:13
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: اخبار فلزات
  • بازدید: 498
لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید